ofer pet sitting pentru animalutul taupet sitteri verificati personal
pet sitteri verificati personal
pet sitteri verificati personal


Ana


Pet Sitter or Pet nanny, I offer Boarding dogs, Boarding cats, Visit cats, in Cluj-Napoca

Ofer pet sitting pentru companionul tau, indiferent de specie, rasa sau temperament. ATENTIE! Accept caini/pisici pentru cazare acasa numai daca sunt vaccinate si deparazitate la zi si NU accept cazarea mai multor animale de la propietari diferiti in acelasi moment. Pentru animalele bolnavioare sau care necesita administrarea unui tratament (recomandat de catre medicul veterinar) se pot face programari la propietar acasa sau direct la veterinar. Detin: -diploma tehnician veterinar - diploma coafor canin - in prezent studenta la veterinara - experienta PROFESIONALA de peste 8 ani - particip activ si voluntar in situatii de urgenta si la salvarea animalelor fara stapan Pentru mai multe informatii sau chiar urgente nu ezitati sa ma contactati indiferent de ora, cu siguranta gasim rezolvare la orice Locuiesc intr-un apartament cu 3 camere la casa, impreuna cu pisicutele noastre, un catel (vine in vizita, destul de des, asa ca e de-al casei) si prietenul meu (ah da, era sa uit de el :)) ). In fata casei avem un pic de spatiu verde, perfect ptr plimbat pisicile sau catelusii in lesa fara multa agitatie. (Iesiri scurte cand ploua sau sunt probleme medicale). Don't worry, suntem amandoi iubitori de animale si tot timpul avem spatiu in plus pentru inca unul sau chiar doi ;). Orice labuta in plus este binevenita! De asemenea pentru animalele gasite pe strada, care au urgent nevoie de foster, le primim cu bratele deschise, iar tariful va fi mimim (se va plati doar rezervarea si pretul min. acceptat de site) !Va rog sa mentionati acest lucru la rezervare! Va asteptam labutele pe la noi si nu uitati, orice animal e o bucurie in casa! *Fiecare oferta este individualizata in functie de cerere, iar preturile au caracter estimativStrada Horea, Cluj-Napoca, Romania


Yes


Pets I can visit:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish

Pets I can board:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish


program flexibil

Reviews (10)

Really pleased!

19/08/2017

Serioasa si de incredere! Recomand!

01/09/2017

Me and my dog, Milo, are extremely fortunate to find Ana. You couldn't ask for a more perfect pet sitter than Ana. She brought my dog to vet for sterilizing operation and took care of him after surgery. My dog is totally relaxed and happy when I go to pick him up. Whenever I go to putting my dog with Ana, my dog starts to kissing her. She goes with my dog for walking very regularly. Also her knowledge on veterinary helped us a lot. I would, without hesitation, recommend Ana to anyone wanting reliable, knowledgeable sitter for their animals.

05/02/2018

I used Google translate, Sorry! Eu și câinele meu, Milo, sunt foarte norocoși să-l găsim pe Ana. Nu ai putea cere un sitter mai bun decât Ana. Mi-a adus câinele la veterinar pentru operație de sterilizare și a avut grijă de el după operație. Câinele meu este complet relaxat și fericit când îl duc să-l iau. Ori de câte ori mă duc să-mi pun câinele cu Ana, câinele meu începe să o sărute. Ea merge cu câinele meu pentru a merge foarte regulat. De asemenea, cunoștințele despre veterinar ne-au ajutat foarte mult. Eu, fara ezitare, as recomanda Ana oricui doreste un sitter fiabil si informat pentru animalele lor.

05/02/2018

Foarte multumita! Ana a avut grija de catelul nostru si totul a decurs foarte bine. Voi mai apela la ea!

05/02/2018

Sunt foarte multumita de Ana si de modul in care a fost ingrijit Mojo timp de o saptamana:)Recomand cu incredere.

21/02/2018

Catelusa noastra a stat cu Ana-Maria pe parcursul a 5 zile. Totul a fost super bine - am avut o colaborare foarte buna cu Ana-Maria.

11/04/2018

Motanul nostru s-a adaptat foarte repede (atat cat se poate adapta o pisica :) ) la Ana acasa, chiar daca nu era mediul lui. Mi-a pacut mult colaborarea cu Ana, mai ales ca eu am stat mereu stresata, gandindu-ma la cum se simte Clatita :) Ana a fost rabdatoare, mi-a trimis poze si filmulete si un status zilnic despre el. O recomand, clar! Sper sa mai colaboram!

02/05/2018

Am lasat in grija Anei 3 zile o catelusa. Nu puteam cere mai mult. Catelusa a avut parte de tot ceea ce i-a trebuit, am primit poze si clipuri cu catelusa in zilele respective si am putut sta linistit ca e in siguranta. Numai de bine pot spune!

27/12/2018

I have made a reservation and more than one week later, the status of it is still “Pending”. So, unfortunately, the pet sitter never responded or gave feedback on my reservation.

01/05/2019

Review

Cluj-Napoca , , , ,