Your safe option!pet sitteri verificati personal
pet sitteri verificati personal

pet sitter CareToPets

Cerlincă


Pet Sitter or Pet nanny, I offer Dog walking, Visit cats, in Cluj-Napoca

Familia mea este compusa momentan din 7 pisici si 2 caini si cred ca asta spune suficient de multe despre mine.Animalute am de cand am fost de-o schioapa si o sa am si de acum incolo.Iubirea si recunostinta mea pentru ele si pentru faptul ca exista e foarte mare.Consider ca cel mai norocos om este acela care se poate bucura de prezenta unui animal in fiecare zi alaturi de el.Si inca ceva..sunt la medicina veterinara,zic ca si asta conteaza(reducere pe viitor la vet).Cluj-Napoca, Județul Cluj, România


Pets I can visit:

Cats Dogs

Pets I can board:

Cats Dogs


In general in zilele de luni si in weekend,dar detaliile se pot discuta ulterior.

Reviews (2)

O stiu pe Alexandra de multi ani si de fiecare data cand venea la mine se juca cu animalele mele de companie. Consider ca este o persoana de incredere care iubeste animalele mult. Se poate observa ca pisicile si cainii o fac fericita si mereu isi doreste sa aiba in preajma un animal de companie cu care sa se joace.

16/03/2017

Am cunoscut-o pe Alexandra in aceasta vara. Trebuia sa plec din Romania pentru o perioada mai lunga si nu aveam cu cine sa imi las pisoiul . Asa ca a aparut , cand aveam mare nevoie de ajutor. A avut grija de el ca de un copil. Ma bucur ca am avut ocazia sa o cunosc si sa devenim prietene. E de nota 10 !!! Ale , te pupa Titi ! Cum de altfel te pup si eu !

08/10/2017

Review

Cluj-Napoca , , ,