ALINA-petsitterpet sitteri verificati personal
pet sitteri verificati personal


Alina


Pet Sitter or Pet nanny, I offer Boarding dogs, Boarding cats, Dog walking, Visit cats, in Cluj-Napoca

Un animal inseamna responsabilitate, la fel ca un copil. Diferenta este ca animalului nu ii este permis in mijloacele de transport, sau in majoritatea camerelor de hotel, si asta este o problema atunci cand avem planuri de vacanta. Solutia este un petsitter de incredere care sa iti trateze prietenul, ca fiind parte din familie 😀 Ma numesc Alina Gherman si pot spune ca am stat in preajma animalelor din totdeauna... din toate speciile, de la pesti, rozatoare si pasari, la pisici si caini de toate marimile 😀 De 6 ani fac voluntariat in Adapostul Public din orasul meu (Bistrita), unde m-am lovit de caini cu temperamente diferite, caini agresivi, caini speriati sau cu traume severe, si pot spune in momentul acesta ca nici un caine, oricat de dificil ar fii, nu ma sperie. De asemenea tot de atatia ani, preiau pisici de pe strada, le tratez, vaccinez, le pun pe picioare si le gasesc familii iubitoare. Mi-au trecut prin mana, fara sa exagerez, sute de caini si pisici care acum se bucura de o viata noua. De asemenea sunt studenta la Facultatea de Medicina Veterinara Cluj, cu cativa ani buni de practica in clinici veterinare specializate pe animale mici, deci daca patrupedul tau este sub tratament, poti sta linistit, deoarece pot administra orice fel de tratament. In momentul acesta am 2 blanosi ai mei, un motan si o catelusa, ambii adoptati. Catelusa locuieste cu mine acum. Este un caine de talie mica (7kg) care iubeste pisicile si se intelege cu alti caini. Locuim amandoua intr-o camera mare, si avem un pat urias, pe care dorim sa il impartim cu blanosul tau. De asemena in jurul blocului este foarte mult spatiu verde, unde ne putem plimba in voie. 🤗 Este necesar ca animalul tau sa agreeze sau macar sa tolereze prezenta altui este sa fie castrati. (Pentru cei necastrati tariful e deferit datorita posibilitatii de a marca fiind loc nou, sau alte probleme comportamentale)Mănăștur, Cluj-Napoca, România


O catelusa metis de talie mica, obisnuita cu alte animale
Yes


Pets I can visit:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish

Pets I can board:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish


L-D: 00;00-23:59

Reviews (5)

Recomand 🤗

17/01/2019

Recomand cu toată dragostea. Este un om minunat si de incredere iar din punctul de vedere al animalelor experiența chiar își spune cuvântul.

18/01/2019

Recomand ⭐⭐⭐⭐⭐

18/01/2019

O domisoara foarte calduroasa si care iubeste animalele. Motanelul meu o recomanda :)

04/02/2019

Alina ne-a fost de mare ajutor si a dat dovada de multa empatie dezinteresata: chiar daca ea nu a fost disponibila ne-a facut o recomandare excelenta. In timpul petrecut cu ea catelusul nostru a fost jucaus,bine ingrijit si rasfatat. Recomandam cu drag serviciile sale si altora, vom mai apela cu siguranta la ea pe viitor.

27/02/2019

Review

Cluj-Napoca , , , , ,