Cazare Câinipet sitteri verificati personal
pet sitteri verificati personal
pet sitteri verificati personal


Alexandra


Pet Sitter or Pet nanny, I offer Boarding dogs, in București

Ofer cazare pentru caini Sunt o persoana foarte responsabila Voi tine in permanenta legatura cu stapanul si voi trimite poze zilnic pe whatsappStrada Petre Ispirescu, București, România


No


Pets I can visit:

Pets I can board:

Dogs


Non-Stop

Reviews (6)

Buna ziua! Alexandra a fost un/este un pet sittet excelent. Am lăsat-o pe cățelușa mea 3 zile si spre surprinderea mea, Alexandra mi-a spus că o mai pot lasa o zi gratuit(fara sa mentionez ceva,dar nu am putut să o las pentru ca am ajuns acasă si trebuia sa-mi i-au prințesa. Per total, a fost experiența frumoasa fara neplăceri. Thumbs up!

20/08/2018

Alexandra a fost super! Comunicativa si foarte intelegatoare, ne-a trimis poze si vesti despre bichonul nostru care a fost foarte ingrijit pe parcursul weekendului. Recomand.

27/08/2018

Puiutul nostru a fost foarte bine îngrijit și răsfățat pe perioada plecării noastre. Alexandra este foarte comunicativa și zilnic am primit poze, filmulețe și informații despre cățeluș. Recomand!

02/09/2018

Totul a fost ok!

01/10/2018

Multumesc Alexandra pentru contactul permanent pe perioada cand Mojo a stat la tine si pentru pozele dragute pe care mi le-ai trimis :) Totul a fost exact asa cum mi-am dorit pentru catelul meu!

18/03/2019

O colaborare optima. Alexandra are o grija atenta de animalul tau si se adaptează nevoilor dupa caz. Voi reapela la serviciile ei pe viitor. Recomand cu incredere.

24/03/2019

Review

București ,