CareToPets logo, iubire si grija pentru animale

Povestea Noastra

Iubirea pentru animale a fost prezenta in viata noastra inca din frageda pruncie. Daca ne intrebi ce super putere ne-am dori, ti-am raspunde ca ne-ar placea mult sa putem comunica cu animalele. Si pentru ca, din pacate, asta nu se poate, am stat si ne-am gandit ce am putea face. Asa ca am luat dragostea noastra pentru animale, am combinat-o cu pasiunea pentru antreprenoriat si cu experienta in lumea digitala si astfel a aparut CareToPets.

CareToPets este o platforma de pet sitting care aduce impreuna iubitorii de animale, fie ei pet sitteri sau veterinari si animalutele in cautare de un adapost temporar.

Valori & Viziune

Noi rezonam cu un stil de viata activ. Ne place sa calatorim, sa fim implicati in tot felul de proiecte si deci, in viata noastra, exista si perioade mai incarcate. Si voi, ca si noi, iubiti animalutele si doriti sa aiba parte de toata atentia, sa se simta fericite si iubite, iar noi ne dorim sa va venim in ajutor. Am creat aceasta platforma deoarece va intelegem nevoile si ne dorim ca animalutele voastre sa fie pe maini bune si ingrijite in timp ce voi va puteti bucura de vacante sau cariera.

Statistici

  • avem peste 120 pet sitteri aprobati in peste 9 orase din Romania. Insa nu ne oprim aici, urmeaza si alte tari din Europa.
  • sunt 10M animale de companie inregistrate in Romania si 100M in Europa
  • in 4 din 10 gospodarii exista cel putin un animal de companie
  • 20% dintre stapanii de animale de companie din Romania au platit deja pentru servicii de pet sitting
  • romanii cheltuie circa 200 mil. euro pe an pe hrana si ingrijirea prietenilor lor blanosi


CareToPets founder - platforma de pet sitting Romania

Claudia Goga - fondator CareToPets