Ofer cazare,gradinita si plimbare animalului tau de companie Szallast,nappali felugyeletet es setaltatast vallalok a hazi kedvenceddelpet sitteri verificati personal
pet sitteri verificati personal


Elekes

· 15 years experience

Kisállatszitter vagy Állat szitter, ajánlok Szállás kutyák, Kutyasétáltatás, Látogatások cicák, -ban Târgu Mureș

Am avut de mic copil animale de companie (pisica,catel ,pasari exotice) care mi-au fost mereu ca si membri ai familiei si prieteni de nadejde Momentan am un catel de talie mica,mascul de 4 ani Consider din propria experienta ce greu poti pleca de acasa daca nu iti stii animalul in maini bune si ingrijit cu dragoste,,,,da acesta este motivul pentru care am decis sa devin Pet Sitter Accept doar patrupede de talie mica si mijlocie. Cazarea se face in apartament,posibilitate camera separata Mancarea va rog sa o asigurati pe perioada sederii Inainte de cazare va rog sa prezentati carnetul de sanatate al animaluluiTudor Vladimirescu, Târgu Mureș, Romania


caine ,mini toy,mascul
Igen


Állatok, amelyeket meg tudok látogatni:

Cicák Kutyák Madarak Rágcsálók Teknősbékák Halak

Állatok, amelyeket el tudok szállásolni:

Kutyák Madarak Rágcsálók Teknősbékák


Luni- Duminica,, fiecare caz discutat in prealabil

Értékelések (5)

Radut

Am fost foarte mulțumită de felul în care Dna.Elekes a avut grija de cățelul meu,un shih tzu de 7ani.L-a înconjurat cu dragoste și înțelegere că sa nu stă lipsa mea.Voi mai apela cu plăcere la dânsa și cu alte ocazii.

07. 05. 2018 · Kisállat-szitting

Radut

Multumesc doamnei Elekes pentru felul in care l-a ingrijit pe Mizu.A facut in asa fel incat sa nu simta foarte acut lipsa mea in cele zece zile si m-a tinut la curent cu tot ceea ce a facut de mai multe ori pe zi.

09. 08. 2018 · Kisállat-szitting

Liviu

Ok !

27. 08. 2018 · Kisállat-szitting

Radut

Se spune ca a treia oara e cu noroc.In cazul meu ,a treia oara era sa ma coste aprox.500 de euro pentru ca dna.Elekes care in data de 20 sept a acceptat sa cazeze catelusul meu in perioade 3-9/10/2018,m-a anuntat in data de 1/10/2018 ca nu mai poate sa respecte intelegerea,si ca pot face o cerere publica,in data de 2 oct pentru ca alt pet sitter sa il primeasca a doua zi pe catelusul meu.Am fost extrem de dezamagita de aceaste situatie.Credeam ca pot avea incredere in cineva care se angajeaza sa respecte un acord.Pe viitor ma gandesc sa fac cerere la doi pet sitteri pentru a nu mai ajunge in o astfel de situatie.

12. 10. 2018 · Kisállat-szitting

Passanisi

doamnei elekes dacă aș putea i-aș mai da încă 5 stele. Am găsit-o pe această femeie amabilă pe „caretopets”, a avut grijă de pisica mea timp de 20 de zile, chemându-mă în fiecare zi pentru a mă actualiza și venind acasă în fiecare zi, în orice condiție meteo. precis, prietenos, curat și de încredere. Recomand oricui caută o persoană care iubește animalele. Sunt foarte recunoscător pentru valoroasa ta muncă.

02. 09. 2021 · Kisállat-szitting

értékelés

Târgu Mureș , , , ,