Cazare animale

Vecliuc


Pet Sitter or Pet nanny, I offer Boarding dogs, Boarding cats, Visit cats, in Timișoara

Buna , ma numesc Vecliuc Georgiana și ma ocup cu petsitting de aproape 4 ani împreuna cu parintii mei, Violeta și Tudor. Locuim la casa cu o curte mare, care se poate vedea in pozele din galerie. Eu nu mai sunt in țara însă parintii mei se ocupa in continuare de cazarea animăluțelor. Pentru acest lucru veți vorbi cu mine, vom stabili detaliile, iar mai apoi eu am sa va dau numărul unuia dintre parintii mei. Veți primi constant update-uri și poze de la mine sau parintii mei, cu activitatea animăluțelor pe perioada de cazare. Pretul este de 30 lei/zi pt căței de talie mica/pisici (nu si pt puii de catei talie mare/medie,pt acestia este 35 ) 35 lei/zi pt catei de talie medie si mare IMPORTANT!!!!!! Zona unde locuiesc eu este predominata de tigani , daca stiti ca va deranjeaza acest lucru , va rog nu ma contactati . Ne pierdem timpul de ambrle parti, va multumesc !!!Timișoara, România


2 catei
Yes


Pets I can visit:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish

Pets I can board:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish


Non-stop

Reviews (14)

Barbu

O fata minunata, cu sflet bun, si dragoste vizibila pentru animale. Recomand cu toata increderea.

09/12/2018 · Pet Sitting

Andreea

Recomand cu incredere. Este o fata foarte faina impreuna cu familia ei, care sunt toti iubitori de animale. Este atenta si grijulie. Catelul nostru este foarte fericit dupa vizitele la ea.

07/07/2019 · Pet Sitting

Irina

Prima data când am folosit aplicația și ma bucur ca am întâlnit-o pe Georgiana! Ne-a ținut la curent zilnic cu ce face pisica noastră și comunicarea a fost foarte buna. Grija Geogianei pentru animale Ne-a bucurat tare mult! Vom reveni cu siguranța! Mulțumim

19/08/2019 · Pet Sitting

suttyak

Super de treaba intreaga familie. Georgiana a satisfacut perfect nevoile celor 3 blanosi lasati in grija ei pt 7 zile. Unul chiar pe medicatie, iar unul ce necesita toaletaj zilnic fiind de expozitie. Am primit zilnic poze sau filmari si informatii despre starea lor. Sunt super multumita de serviciile ei si ma bucur de existenta acestui site.

20/08/2019 · Pet Sitting

maria

Recomand cu tot dragul!! Blanosii mei au fost ingrijiti si iubiti de fiecare data in conditii minunate si curate!!

24/08/2019 · Pet Sitting

Iulia

Numai de bine despre Georgiana si despre experienta de a ne lasa catelul timp de 5 zile in grija ei. Ne-a tinut la curent in permanenta cu starea lui, prin mesaje si poze. Ii sunt foarte recunoscatoare ca l-a gazduit si vom reveni cu siguranta atunci cand va fi nevoie. Recomand!

03/09/2019 · Pet Sitting

Bianca

Recomand cu mult drag😊 Georgiana este o fata minunata, atat ea cat si familia ei sunt oameni foarte faini, cu suflet mare si dragoste fata de animale. Am avut la Georgi in foster pt aprox 2 luni 4 pisicuti luati de pe strada, destul de salbaticuti, speriati. Atat Georgi, cat si Tudor, tatal ei, au dat dovada de multa rabdare, au avut mare grija de ei, i-au invatat la litiera, i-au imblanzit, m-au tinut la curent cu evolutia lor, poze, info. Toata stima si inca o data recomand cu toata increderea!!!

19/11/2019 · Pet Sitting

Heinz

Recomand cu mult drag si cu toata încrederea!!! Un coltisor de rai in care animalul dumneavoastra de companie se va simti nemaipomenit de bine fiind înconjurat de oameni minunați!!! Pt. noi a fost un vis devenit realitate!!!!

02/02/2020 · Pet Sitting

Elisa

Very loving and caring, she took very good care of my rabbits and manage to bound with them. I absolutely recommend!

09/02/2020 · Pet Sitting

Cristina

Recomand! Catelusa mea de 3 luni jumatate a fost foarte bine ingrijita si am primit zilnic poze si videouri cu ea. Sigur voi mai apela la Georgiana pe viitor.

30/05/2020 · Pet Sitting

Alexandra

Am lasat o pisicuta de 5 luni la Georgiana timp de 9 zile si am primit zilnic poze si filmulete cu ea. Am putut sa ne bucuram din plin de concediu stiind ca e ingrijita si in siguranta! Recomand cu toata increderea!

24/07/2021 · Pet Sitting

Ruxandra

Am apelat pentru prima dată la astfel de servicii la Georgiana. Colaborarea a fost foarte bună. Am primit poze și video cu al meu cățel (fiind o "mama" prea îngrijorată) de-a lungul cazării, dar am și discutat cu Georgiana despre cum se simte acesta. Am întâlnit-o și pe mama Georgianei, ambele emană iubire, bunătate și bună-stare. Curtea foarte mare i-a permis lui Otis să alerge și să exploreze continuu, astfel că a dormit foarte bine după ce l-am preluat. Recomand cu drag! 🥰

08/08/2021 · Pet Sitting

Radu

Am lăsat cățelul nostru două săptămâni la Georgiana. L-am găsit vesel, sănătos, jucăuș și bine hrănit. Locul e foarte potrivit pentru câini, cu spațiu larg de joacă și condiții foarte bune. Recomand cu drag și o să revin oricând.

22/08/2021 · Pet Sitting

Anghel

Recomand fara rezerve!!! A fost o experienta pozitiva atat pentru catelul nostru cat si pentru noi. Am primit informatii, poze si filmari pe tot parcursul sederii cainelui. Nu pot spune decat: nu ezitati! :)

10/09/2021 · Pet Sitting

Review

Timișoara , , , ,