Plimb/hrănesc/îngrijesc animale de companie 🐶pet sitteri verificati personal
pet sitteri verificati personal
pet sitteri verificati personal


Soos

· 8 years experience

Pet Sitter or Pet nanny, I offer Dog walking, Visit cats, in Cluj-Napoca

Hey :) Sunt o persoana care adoră animăluțele, daca trec pe langa un animaluț nu rămâne ne mângâiat. Am fost si la cel mai mare adapost din romania să ajut, am organizat evenimente etc. Am salvat si pisicuțe, le-am găsit si familie iubitoare. Am avut grija de animăluțele prietenilor mei. Pentru mai multe detalii puteți sa ma contactați :)Cluj-Napoca, Romania


Pets I can visit:

Cats Dogs Rodents

Pets I can board:


Lu: 8:00-10:00 16:00-20:00 vi:9:00-20:00 sa-du:9:00-20:00

Reviews (6)

Recomand!

13/04/2018 · Pet Sitting

Multumim din suflet pentru atentia acordata pisicilor noastre senioare si mofturoase :) Recomand cu toata încrederea!

18/04/2018 · Pet Sitting

Renata s-a inteles foarte bine cu Biluta (felina femela), careia a trebuit sa-i administreze si niste medicamente. Pe cand am venit acasa, Biluta se obisnuise si cu un regim de mangaiat si periat pe care o sa incerc sa il sustin :) O recomand cu caldura! Renata and Biluta (female cat) got along together very well, even received her medicines this week-end. When I came back home, Biluta was already accustomed to a schedule of petting and combing which I will try to keep :) I recommend Renata for her work!

04/02/2019 · Pet Sitting

Recomand cu incredere :) Pisicuta mea, Selena, s-a inteles foarte bine cu Renata. Desi de obicei nu accepta asa usor pe cineva strain, cu Renata, din a doua intalnire era cucerita :) Punct bonus - a readus pofta de joaca a Selenei!

30/04/2019 · Pet Sitting

Renata este o persoana exceptionala! Ne-a oferit increderea ca pisoiul nostru este pe maini bune, a comunicat cu noi excelent si ne-am simtit linistiti cat am lipsit. Asadar, nota 10 pentru Renata, contactati-o cu incredere, animalutele voastre vor fi pe maini grijulii si dragastoase, iar voi veti putea sta linistiti.

30/05/2019 · Pet Sitting

Sunt foarte multumita de Renata! A avut foarte bine de grija de animalutele mele si am primit informatii si poze la fiecare vizita. Am comunicat foarte bine si o recomand!

05/08/2019 · Pet Sitting

Review

Cluj-Napoca , , ,