Cazez pisici, plimb catei sau vizite la domiciliul animalului

Ana-Maria


Pet Sitter or Pet nanny, I offer Boarding cats, Dog walking, Visit cats, in Cluj-Napoca

Doresc sa imi ofer serviciile pentru cazare pisici in perioada cand stapanul e in concediu, plimbari catei, sau vizite la domiciliul stapanului pentru hranire si socializare animale. Am mai multi caini si pisici salvate de pe strada, si mai multi ani experienta in domeniu.Gheorgheni, Cluj-Napoca, Cluj County, Romania


2 pisici
Yes


Pets I can visit:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish

Pets I can board:

Cats Birds Rodents Turtles Fish


24/7

Reviews (3)

Foarte multumit - Recomand cu caldura - o persoana devotata animalelor, face mult mai mult decat un simplu pet sitter

06/01/2018

M-a lasat balta privind cazarea pisicii mele inainte cu o zi de plecarea mea cu avionul. M-am stresat cautand alt petsitter in ultima zi. Nu recomand!

12/04/2018

Sub nici o forma as mai lasa pisoiul meu la doamna ana maria. Dupa ce am fost la familia domaniei cu pisoiul meu la o vizia scurta (cu o saptamana inainte sa-l lasam pentru a vedea daca se impaca, doamna are inca 2 pisici), am decis sa-l lasam timp de 2 saptamani cat am fost plecat cu prietena mea in alta tara. Am lasat pisoiu dimineata inainte sa zburam, si dupa ce am ajuns in, seara, mi-a scris doamna ca pisica ei plange si sufara cu pisoiul nostru si ca trebuie sa facem cumva sa il luam de acolo. Va ganditi cum am ramas de socat si plin de nervi..Pana la urma a trebuit sa gasim 2 persoane noi care sa vada de pisoiul (pentru ca erau singurii care puteau sa-l ia, dar nu pe toata perioada). Oribila experienta, nu se face ceva asa.

26/03/2019

Review

Cluj-Napoca , , , ,