Your pets in good hands :)pet sitteri verificati personal
pet sitteri verificati personal


Raluca

· 20 years experience

Pet Sitter or Pet nanny, I offer Dog walking, Visit cats, in Bucureşti

Plimbari caini de orice talie, pisici, vizite caini si pisici, in zonele: Floreasca, Dorobanti, Aviatiei, Tei, Stefan cel Mare, si cam oriunde se poate ajunge usor cu metroul de la Stefan cel Mare (max. 5-6 statii, in orice directie), cat si (mai ales!!) in parcurile din zonele respective. Cate ceva despre mine: ma numesc Raluca, am 34 de ani, studiez psihologia si sunt pasionata de fotografie si natura, printre altele :) Reusesc sa creez o conexiune speciala cu fiecare blanos intalnit (caini si pisici), deoarece ii tratez cu respect, empatie, grija si multa joaca si afectiune, cunoscandu-le nevoile si comportamentul. Imi sunt utile atat informatiile (teoretice si practice - carti & cabinete, voluntariat), obtinute in liceu si facultate (profil veterinar), cat si cartile, articolele si documentarele pe care le-am studiat din proprie initiativa. Am invatat foarte mult si din relatia cu animalutele care mi-au fost alaturi de-a lungul vietii: mai intai doi caini, iar acum, trei pisici, adoptate in ultimii patru ani, una de pe strada, doua de pe facebook. Si da, sunt genul de persoana pe care pisicile de la bloc o asteapta seara pentru a primi cina si un pic de afectiune :) Locuiesc in Floreasca. Daca crezi ca sunt persoana potrivita pentru a avea grija de animalutele tale cand tu nu ai timp, atunci abia astept sa ne cunoastem :) * Also, I do speak English.Bucharest, Romania


Pets I can visit:

Cats Dogs

Pets I can board:


Lu - Du: negociabil

Reviews (8)

Ana

O persoana de incredere, calma si foarte draguta. M-am inteles de la prima intalnire foarte bine cu ea si cateii se simt bine cu ea.

27/02/2018 · Pet Sitting

patru

Foarte mulțumită. Raluca à venit în vizita la pisicile mele și totul a decurs bine. Le-a hrănit, s a jucat cu ele, pisicile au plăcut - o foarte mult, datorita faptului ca Raluca este calma, flexibila, deschisa și știe sa se poarte cu animalele. Am primit poze și filmulețe, cum am stabilit, s au respectat indicațiile.

10/04/2018 · Pet Sitting

Laura

Excelenta colaborarea cu Raluca - cateii mei au iubit-o instantaneu, e o persoana calda si sensibila iar dpdv profesional, ireprosabila. Recomandam oricand, cu mult drag.

22/04/2018 · Pet Sitting

Serban

Raluca este ok. Am o catea amstaff bătrână și artagoasa. Ea s-a descurcat perfect cu ea 5 zile. O recomand cu căldură și toată încrederea

31/08/2018 · Pet Sitting

Serban

Raluca a fost perfecta. Cu siguranță voi apela numai la ea în viitor. Recomand cu căldură și toată încrederea

03/09/2018 · Pet Sitting

Valeria

Raluca ne-a vizitat pisica timp de 2 saptamani și aș apela oricând la ea. Este foarte responsabila,prietenoasă și are un fel particular,foarte blând, de a se purta cu animăluțele. Pisica mea e complet antisocială și se manifestă agresiv,chiar ataca și zgârie.. Dar Raluca nu a renunțat si a reușit în 4 zile sa o calmeze,i-a adus din proprie inițiativă iarbă și jucării,pisica s-a lăsat chiar mângâiată.Va asigur că acesta este lucru mare pentru micul nostru diavol. O recomand pe Raluca, in care am toată încrederea și de la care am primit zilnic informații,poze și filmulețe. Este prima dată când am fost atât de liniștită în concediu.

09/01/2020 · Pet Sitting

andrei

S-a descurcat admirabil cu doi câini. Recomand!

24/01/2020 · Pet Sitting

Alexandru

Cinci stele sunt prea puțin! O persoana extrem de serioasă și plină de energie, punctuală și foarte organizata! Copiii noștri blanosi s au Simtit excelent in preajma ei! Mulțumim!

14/07/2020 · Pet Sitting

Review

Bucureşti , , ,