Bona pentru pisicipet sitteri verificati personal
pet sitteri verificati personal


Alina

· 23 years experience

Pet Sitter or Pet nanny, I offer Boarding cats, Dog walking, Visit cats, in București

Numele meu este Alina si ofer servicii de petsitting, in Bucuresti. Personal am o pisica in varsta de 15 ani si un motan de 4 ani, asa ca stiu exact ce nevoi pot fi si ca va doriti sa va cresteti pisica cu multa grija, atentie si afectiune. Ocazional am avut grija de animalele prietenilor mei si contra cost pentru persoane care m-au solicitat cand au plecat in vacanta. Pisicilor nu le place sa fie mutate din locul lor si risca sa fie stresate in lipsa stapanului. De aceea ideal pt ele este sa vin eu la dvs. Ne mangaiem, ne pieptanam, toarcem, povestim impreuna, ne jucam cum vrem, hranim bine si stam in curatenie. Daca pe langa pisici sunt si alte animale in casa, precum caini, pasari, iepuri etc, atunci ofer ingrijire si pentru acestea. Respect cerintele si indicatiile proprietarului Ingrijesc animalele indiferent de perioada, desigur, daca nu sunt plecata eu din oras. CE POT FACE pt pisicile dvs: le hranesc, pieptan, curat si spal litiera, adimistrez medicamentatie si tratamente pe care pisica trebuie sa le urmeze, merg la medicul veterinar daca pisica urmeaza acolo un tratament, dedic timp pisicii in care ii ofer atentie, joaca, alintare, mentin curatenia in casa pentru sanatatea animalelor. Ofer toate variantele mele de contact pentru ca dumnevoastra sa stiti mereu ca puiul cu blana, mustati si codita ramas acasa este bine. Ma ofer sa pozez periodic pisica si sa trimit pozele prin diverse aplicatii de internet mobil (ex: Whatsapp, Facebook) ori e-mail. PRETUL se stabileste in functie de numarul de animale, de numarul de vizite dorite si de perioada: Pret orientativ pentru o vizita individuala: 25 lei plus transport (nu e cazul pentru zonele unde pot ajunge pe jos - Romana, Cismigiu). In situatia in care pisicutele au nevoie de medicamentatie sau de administrarea oricarui fel de tratament, tariful e acelasi. Doar pentru vizite la veterinar se plateste in plus. Tarif 1 zi: 40 lei pentru 2 vizite pe zi. Deasemni gazduiesc pisicute, daca sunt obisnuite cu alte pisici - 35 lei pe noapte.Strada General H. M. Berthelot 10, București 030167, Romania


2 cats: Jessica and Gulasch
Yes


Pets I can visit:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish

Pets I can board:

Cats


Reviews (3)

Brojbă

Foarte mulțumită. Pisica mea a iubit-o din prima pe Alina. A respectat orele la care mi-a spus că va veni în vizită. Mi-a trimis poze și filmări cu pisica. Totul a fost în regulă!

10/11/2020 · Pet Sitting

Diana

Buna, tuturor! Pisica noastra din dotare, Cotnari, a petrecut 10 zile cu Alina si cred ca din ziua 2 a uitat de noi complet. S-au jucat, Cotnari a mancat si a fost cuminte, sunt sigura ca a indragit-o tare pe Alina. Am primit zilnic updates despre Cotnari, poze si/ sau filmulete. Trebuie sa mentionez ca nu avem o pisica prea prietenoasa si este foarte dificil sa-i schimbam locul, insa s-a simtit foarte bine cu ea, fiindca Alina este profesionista si foarte afectuoasa. Stie tot ce trebuie despre pisici! O recomand pe Alina cu toata increderea si sunt sigura ca vom apela si noi la ea pe viitor. Multumim, Alina! :)

01/01/2021 · Pet Sitting

Oana

Motanul nostru năzdrăvan s-a simțit excelent în cele două săptămâni cât a fost cazat de Alina. Este o bonă excelentă pentru pisici, recomand cu căldură! :)

13/09/2021 · Pet Sitting

Review

București , , , ,