Bona pentru pisicipet sitteri verificati personal
pet sitteri verificati personal

Alina

· 25 years experience

Pet Sitter or Pet nanny, I offer Dog walking, Visit cats, in București

Numele meu este Alina si ofer servicii de petsitting, in Bucuresti, cartier Greenfield. De curand senioarea a plecat dintre noi dupa 16 ani si am ramas cu motanelul Gulasch, in varsta de 6 ani. Ambii i-am salvat din strada, cand erau puiuti. Asa ca stiu exact ce nevoi pot fi si ca va doriti sa va cresteti pisica cu multa grija, atentie si afectiune. Am multa experienta atat ca voluntar/salvator pentru pisicile fara stapan, cat si ca mamica de blanoase si petsitter de aproximativ 6 ani. Pisicilor nu le place sa fie mutate din locul lor si risca sa fie stresate in lipsa stapanului. De aceea ideal pt ele este sa vin eu la dvs. Ne mangaiem, ne pieptanam, toarcem, povestim impreuna, ne jucam cum vrem, hranim bine si stam in curatenie. Daca pe langa pisici sunt si alte animale in casa, precum caini, pasari, iepuri etc, atunci ofer ingrijire si pentru acestea. Respect cerintele si indicatiile proprietarului Ingrijesc animalele indiferent de perioada, desigur, daca nu sunt plecata eu din oras. CE POT FACE pt pisicile dvs: le hranesc, pieptan, curat si spal litiera, adimistrez medicamentatie si tratamente pe care pisica trebuie sa le urmeze, merg la medicul veterinar daca pisica urmeaza acolo un tratament, dedic timp pisicii in care ii ofer atentie, joaca, alintare, mentin curatenia in casa pentru sanatatea animalelor. Ofer toate variantele mele de contact pentru ca dumnevoastra sa stiti mereu ca puiul cu blana, mustati si codita ramas acasa este bine. Ma ofer sa pozez periodic blanosul si sa trimit pozele prin diverse aplicatii de internet mobil (ex: Whatsapp, Facebook) ori e-mail. Nu pot oferi boarding/cazare. PRETUL se stabileste in functie de numarul de animale, de numarul de vizite dorite si de perioada: Pret orientativ pentru o vizita individuala: 30 lei plus transport (nu e cazul pentru zonele unde pot ajunge pe jos - Greenfield). 40 de lei daca animalutul are nevoie si de plimbare. In situatia in care pisicutele au nevoie de medicamentatie sau de administrarea oricarui fel de tratament, tariful e acelasi. Doar pentru vizite la veterinar se plateste in plus.Drumul Pădurea Neagră 2A, București 014044, România


Pets I can visit:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish

Pets I can board:


Reviews (3)

Oana

Motanul nostru năzdrăvan s-a simțit excelent în cele două săptămâni cât a fost cazat de Alina. Este o bonă excelentă pentru pisici, recomand cu căldură! :)

13/09/2021 · Pet Sitting

Diana

Buna, tuturor! Pisica noastra din dotare, Cotnari, a petrecut 10 zile cu Alina si cred ca din ziua 2 a uitat de noi complet. S-au jucat, Cotnari a mancat si a fost cuminte, sunt sigura ca a indragit-o tare pe Alina. Am primit zilnic updates despre Cotnari, poze si/ sau filmulete. Trebuie sa mentionez ca nu avem o pisica prea prietenoasa si este foarte dificil sa-i schimbam locul, insa s-a simtit foarte bine cu ea, fiindca Alina este profesionista si foarte afectuoasa. Stie tot ce trebuie despre pisici! O recomand pe Alina cu toata increderea si sunt sigura ca vom apela si noi la ea pe viitor. Multumim, Alina! :)

01/01/2021 · Pet Sitting

Brojbă

Foarte mulțumită. Pisica mea a iubit-o din prima pe Alina. A respectat orele la care mi-a spus că va veni în vizită. Mi-a trimis poze și filmări cu pisica. Totul a fost în regulă!

10/11/2020 · Pet Sitting

Review

București , , ,