Ana Muresan



pet sitteri verificati personal
pet sitteri verificati personal
pet sitteri verificati personal


Ana

· 10 years experience

Pet Sitter or Pet nanny, I offer Boarding dogs, in Comuna Săvădisla

Buna, ma numesc Ana, am terminat Medicina Veterinara in anul 2015. Pasiunea mea sunt cainii si caii, detin 4 caini din rasa ciobanesc Australian cu care practic diverse sporturi canine ( agility, disc dog, dog dancing, sledding, etc) si terapie asistata de animale. Am avut caini toata viata mea si cai aproape jumatate din viata, sunt un om extrem de responsabil, cu cunostiinte vaste de dresaj si psihologie canina. Lucrez doar prin metode pozitive si imi iubesc nespus patrupezii. Am experienta de pet sitting in urma jobului de Pet Carrer la una din cele mai mari pensiuni de catei din Cluj si normal in urma ingrijirii cateilor mei si a prietenilor :) * Oferim transport in masina cu cusca speciala pentru masina pentru cei care au nevoie din Cluj-Savadisla/Savadisla-Cluj *Va asteptam cu drag sa ne cunoasteti familia personal si sa va asigurati ca toti cateii sunt membrii ai familiei noastre si sunt tratati ca atare * Nu cazam cainii agresvi cu oamenii sau alte animale * Cazam doar catei vaccinati ( polivalent/antirabic/Kc-tuse de canisa) , deparazitati extern si intern . * La cerere pot oferi si servicii de dresaj *Pagina noastra de facebook : /



Comuna Săvădisla, România


4 ciobănești australieni
Yes


Pets I can visit:

Pets I can board:

Dogs Birds Rodents Turtles Fish


Luni-Duminica 8:00-20:00 Mo-Fri 8am-8pm

Reviews (2)

Andrada

Cea mai buna alegere ever... Spot al nostru a fost mai rasfatat decat acasa :) Am primit update-uri tot mereu. A fost singurul loc in care l-am dus cu sufletul 100% impacat, nu mi-am facut nici cea mai mica problema. Va fi mereu prima noastra optiune. Thank you, Ana & the gang... You rock!

12/01/2019 · Pet Sitting

Andreea

Mega recomand! Se vede de la o posta ca Ana iubeste animalele si are experienta cu cateii. Luna parea foarte fericita la ei, cateii lor sunt foarte jucausi, am primit constant update-uri si i-a fost administrat si tratamentul pe care il urmeaza. Suntem foarte multumiti si deja mai avem inca 2 programari de cazare la Ana. :)

30/04/2019 · Pet Sitting

Review

Comuna Săvădisla ,