Cazare pisici catsittingpet sitteri verificati personal
pet sitteri verificati personal

Ioana

· 10 years experience

Pet Sitter or Pet nanny, I offer Boarding cats, Visit cats, in Florești

🐱Salutare, sunt Ioana, petsitter & catparent cu aprox. 10 ani experienta. În decursul anilor am întâlnit tipologii vaste de animalute, invatand mult despre comportamentul lor și metode pentru a interacționa (chiar și cu cele mai dificile/retrase/mai puțin sociabile pisici). 🐱Prima data in Petsitting? Daca vii pentru prima oară în petsitting, este normal ca animalutul să fie putin speriat la început, și să îi ia 2,3 zile până când își stabilește teritoriul și se simte în siguranță. Eu sunt în permanență acolo, respectând distanța impusă de aceasta pentru a se simți comfortabil, până când da semne că vrea să ne cunoaștem. Dacă doriți, puteți veni înainte de sitting să ne cunoaștem, la o vizită de probă. Probabil că știți deja că inima unei pisici nu se cucerește ușor, însă o dată ce ai reușit acest lucru, poți fi sigur că îți va fi atașată pe viață. În cazul clienților care apelează la mine de mulți ani de zile deja, pisicii vin ca la a două casă aici, într-o mini vacanță, unde au parte de iubire si posibilitatea de a se reuni cu celelalte prietene. 🐱 Siguranta pe primul loc + update-uri În cazul oricărei situații neprevăzute, la o distanță de numai 10 minute se află cabinetul veterinar cu care colaborez de ani de zile, astfel că puteți fi liniștiți: animăluțul dvs. este în siguranță. Spre deosebire de un pet hotel, unde animăluțul este singur, izolat într-o cușcă, interacțiunea umană, reală + socializarea cu alte pisici este un mare avantaj. Prețul este de asemenea mai avantajos. In plus, aveți posibilitatea de a afla oricând vești, poze, update-uri cu animăluțul pe whatsapp. 🐱 Ce sa aduceti - check in În cazul în care doriți, puteți aduce nisip, hrană, boluri, jucării, însă e bine de știut că la mine există deja litiere, nisip, hrană uscată și suficiente jucării, astfel că decizia aceasta va aparține. Carnetul de sănătate însă vă rog să îl aduceți la check-in. Exista si posibilitatea să mă deplasez pentru vizitarea/hrănirea animalelor la domiciliul dvs. 🐱 Prețurile sunt orientative; există discount-uri pentru perioade mai mari de timp, așa că vă rog să îmi scrieți un mesaj înainte de rezervare, ca să stabilim împreună ce este mai potrivit pentru nevoile dumneavoastră. Iubesc animalele si abia aștept să ne cunoaștem!Florești 407280, România


Two cats
No


Pets I can visit:

Cats

Pets I can board:

Cats


24/24

Reviews (20)

Laura

Recomand din tot sufletul! Ioana este atat de calda si empatica, incat Pixie se simte ca acasa de fiecare data cand o lasam la ea in concediu. Se spune ca oamenii buni in ceea ce fac sunt putini, si mereu ocupati, asa ca va recomand sa rezervati din timp locul pt. cazare, ca sa fiti siguri ca are cazarea asigurata. O admir pe Ioana pentru curajul de a avea grija de atatea animalute, nu e usor nici cu un pisic, daramite cu 10+. Oamenii pe care pisica dvs ii alege si iubeste, sunt cu totul si cu totul speciali si plini de lumina. Abia asteptam sa revenim, te saluta Pixie, pupici de la noi!

07/09/2023 · Pet Sitting

Arvinte

Interactiunea mea cu Ioana a fost strict online, deci nu o cunosc personal. Mi s-a parut de la inceput putin ciudata in conversatie, eu tot incercam sa ii explic detalii de animal si alte lucruri si ma expedia cumva. Dar am zis ca nu am mai incercat eu servicii de genul asta si poate ca asa este. Din pacate nu m-am inselat neaparat, pentru ca 2 zile mai tarziu mi-a zis ca nu ma mai poate ajuta. Mie nu mi se frumos sa iti faci un angajament si dupa sa te speli pe maini si sa spui ca nu mai poti. Ma bazam pe ea si pe serviciile ei si avand in vedere perioada aglomerata, riscam sa raman fara pet sitting. Cel putin aceasta a fost experienta mea cu ea.

25/08/2023 · Pet Sitting

Mirela

Totul a fost perfect! Pisicile mele s-au simțit foarte bine la Ioana și am primit update-uri constant de la ea. Recomand cu încredere! <3

14/07/2023 · Pet Sitting

Roxana

Totul a fost la superlativ. Pentru motanul nostru a fost prima oară când a stat departe de noi, iar experiența lui a fost una mult mai bună decât ne-am așteptat. Pot spune că a fost într-o mini vacanță unde și-a făcut prieteni noi cărora le duce dorul. A venit acasă mai răsfățat decât era deja. ❤️

20/03/2023 · Pet Sitting

Audrey

Absolutely 5 stars ! I left my cats there for a few weeks there and it went really well, I think they had nice holidays too 😊 Ioana is really trustworthy, attentive and kind! I got a lot of news and pictures which was really nice I would leave my cats to her in the future without any doubts 😁

28/01/2023 · Pet Sitting

Thank you so much, Audrey! Can't wait to host your beautiful cats again!

28/01/2023 · Pet Sitting

Roxana

Am un program destul de incarcat și haotic uneori, dar Ioana ma salvează întodeauna, Charlie al meu se bucura foarte mult de fiecare data de timpul petrecut cu ea. Recomand cu încredere!

16/01/2023 · Pet Sitting

Multumesc de feedback, Charlie e un scump, ne bucuram mereu de vizita!

16/01/2023 · Pet Sitting

Lucian

Recomand să apelați la Ioana fără nici o urmă de ezitare. Este o persoană foarte drăguță, ce chiar ține la animale, și zic asta pentru că am fost și am văzut de câteva ori cum îngrijește pisicile la ea acasă. Oridecâte ori i-a vizitat pe ai mei, sunnt sigur s-au bucurat de compania ei, iar eu n-am avut nimic de criticat. Voi mai apela la ea negreșit!

16/01/2023 · Pet Sitting

Flaviu

There are only 5 stars possible, but alexa definitely deserves at least 50. She was amazing and i think my cat regrets having to leave her place

30/08/2022 · Pet Sitting

Alexandra

Ioana e un om incredibil!! O recomand din tot sufletul. Mi-a trimis poze si video-uri cu pisica mereu. Cu siguranta am sa maj apelez la ea cand voi avea nevoie!

24/04/2022 · Pet Sitting

laura

Ioana este gazda perfecta pt motanul meu. sunt foarte multumita de grija ei pentru Babu❤️

04/09/2021 · Pet Sitting

Treanta

Pisoii nostri au fost rasfati cu Ioana timp de 1 saptamana. Am primit poze si video. Recomand cu caldura!

12/08/2021 · Pet Sitting

Vlad

mi-am lasat catelul la ea o dupa-masa si apoi nu mai voia sa plece! i-a pus si desene animate for entertainment!!! ce scump era uitandu-se, definitely will try that! they had a really good time, s-a vazut din poze! definitely my favourite petsitter si voi apela din nou la Ioana cand va fi nevoie! big heart, dedication, and genuine love for my companion!

31/01/2021 · Pet Sitting

MIrcea

excelent. Pisicul meu a fost tratat ca un print. Recomand cu incredere

20/09/2020 · Pet Sitting

Delia

Recomand! Am lasat pisica peste weekend si s-a simtit foarte bine, chiar daca nu este foarte sociabila cu alte pisici. Ioana a avut grija de ea si ne-a trimis poze si video-uri tot timpul. Cu siguranta o sa mai apelam la serivciile Ioanei cand o sa mai avem nevoie!

13/02/2020 · Pet Sitting

Tania

Foarte multumiti! Pisoiasul nostru s-a simtit minunat la Ioana si in compania lui Tănel, pisoiul ei bland si bun, incat nu a mai vrut sa vina cand am mers dupa el. A fost o vacanta reusita si pentru el! Multe multumiri Ioanei, pe care o recomandam cu mult drag!

12/08/2019 · Pet Sitting

Laura

Recomand cu caldura! A avut mare grija pe catelul meu de 3 luni! :) am primit poze, videori si update-uri non stop cu el si a avut parte si de socializare cu un motan si o catelusa! Am comunicat usor si voi apela din nou la Alexa cand voi avea nevoie! :)

17/07/2019 · Pet Sitting

jesse

Absolutely amazing. 10/10.. I left my little 2 month old angel/devil Mica with her for 5 days and it was amazing! She took great care of Mica and even took her to the vet as she was going with her cat and discovered an issue Mica had. She sent me many videos and pics throughout my time gone. Amazing experience and she is now my go to each time I leave town. Also, her cat is great with other cats. It is like the yoda of cats ;)

14/07/2019 · Pet Sitting

Grigoras

Super multumita, a avut foarte mare grija de catelusa timp de o saptamana si de acum incolo o voi lasa doar cu ea cat sunt plecata. O recomand din tot sufletul.

20/06/2019 · Pet Sitting

Lazar

Very good experience, highly recommended! It was the first time for me when I used such kind of services for my cat and I have to admit that I was very lucky to find Ioana. She is very kind, gentle and attentive; she always kept me informed about cat's behaviour and it's condition. I will definitely ask for her services again!

19/06/2019 · Pet Sitting

Dimi

Recomand! Este o persoana foarte iubitoare, serioasa si dedicata cu toate animalutele, in grija carei iti poti lasa prietenul necuvantator! Ralfi a mea nu mai vroia sa plece cand am fost sa o iau acasa :)

18/06/2019 · Pet Sitting

Review

Florești , , ,