Petsitter cazare plimbare hranire animalepet sitteri verificati personal
pet sitteri verificati personal


Ioana

· 10 years experience

Pet Sitter or Pet nanny, I offer Boarding dogs, Boarding cats, Dog walking, Visit cats, in Florești

Hey! Mă numesc Ioana, sunt home based freelancer. Sunt și pet parent de 9 ani pentru un cuplu de pisici dragastoase si sociabile. De-a lungul timpului, datorită experienței în petsitting, am dobândit cunoștințe și abilități de a mă descurca excelent cu mai multe tipologii de pisici si/sau caini. Am adoptat si un stil de viata vegan, din ratiuni etice și consider că pot oferi animalelor respectul și iubirea pe care le merită. Mențin o legătură strânsă cu stăpânul, trimițând poze sau video-uri pe toată perioada cât este cazat la mine, astfel că acesta poate sta liniștit. Pot să mă deplasez si la domiciliu pentru hrănirea animalelor, prefer insa cazarea lor, pentru a le putea oferi atentie permanenta. Iubesc animalele, și abia aștept să interacționez cu ele!Florești 407280, România


Two cats
No


Pets I can visit:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish

Pets I can board:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish


Lu-Dum 14:00-24:00

Reviews (12)

Alexandra

Ioana e un om incredibil!! O recomand din tot sufletul. Mi-a trimis poze si video-uri cu pisica mereu. Cu siguranta am sa maj apelez la ea cand voi avea nevoie!

24/04/2022 · Pet Sitting

laura

Ioana este gazda perfecta pt motanul meu. sunt foarte multumita de grija ei pentru Babu❤️

04/09/2021 · Pet Sitting

Treanta

Pisoii nostri au fost rasfati cu Ioana timp de 1 saptamana. Am primit poze si video. Recomand cu caldura!

12/08/2021 · Pet Sitting

Vlad

mi-am lasat catelul la ea o dupa-masa si apoi nu mai voia sa plece! i-a pus si desene animate for entertainment!!! ce scump era uitandu-se, definitely will try that! they had a really good time, s-a vazut din poze! definitely my favourite petsitter si voi apela din nou la Ioana cand va fi nevoie! big heart, dedication, and genuine love for my companion!

31/01/2021 · Pet Sitting

MIrcea

excelent. Pisicul meu a fost tratat ca un print. Recomand cu incredere

20/09/2020 · Pet Sitting

Delia

Recomand! Am lasat pisica peste weekend si s-a simtit foarte bine, chiar daca nu este foarte sociabila cu alte pisici. Ioana a avut grija de ea si ne-a trimis poze si video-uri tot timpul. Cu siguranta o sa mai apelam la serivciile Ioanei cand o sa mai avem nevoie!

13/02/2020 · Pet Sitting

Tania

Foarte multumiti! Pisoiasul nostru s-a simtit minunat la Ioana si in compania lui Tănel, pisoiul ei bland si bun, incat nu a mai vrut sa vina cand am mers dupa el. A fost o vacanta reusita si pentru el! Multe multumiri Ioanei, pe care o recomandam cu mult drag!

12/08/2019 · Pet Sitting

Laura

Recomand cu caldura! A avut mare grija pe catelul meu de 3 luni! :) am primit poze, videori si update-uri non stop cu el si a avut parte si de socializare cu un motan si o catelusa! Am comunicat usor si voi apela din nou la Alexa cand voi avea nevoie! :)

17/07/2019 · Pet Sitting

jesse

Absolutely amazing. 10/10.. I left my little 2 month old angel/devil Mica with her for 5 days and it was amazing! She took great care of Mica and even took her to the vet as she was going with her cat and discovered an issue Mica had. She sent me many videos and pics throughout my time gone. Amazing experience and she is now my go to each time I leave town. Also, her cat is great with other cats. It is like the yoda of cats ;)

14/07/2019 · Pet Sitting

Grigoras

Super multumita, a avut foarte mare grija de catelusa timp de o saptamana si de acum incolo o voi lasa doar cu ea cat sunt plecata. O recomand din tot sufletul.

20/06/2019 · Pet Sitting

Lazar

Very good experience, highly recommended! It was the first time for me when I used such kind of services for my cat and I have to admit that I was very lucky to find Ioana. She is very kind, gentle and attentive; she always kept me informed about cat's behaviour and it's condition. I will definitely ask for her services again!

19/06/2019 · Pet Sitting

Dimi

Recomand! Este o persoana foarte iubitoare, serioasa si dedicata cu toate animalutele, in grija carei iti poti lasa prietenul necuvantator! Ralfi a mea nu mai vroia sa plece cand am fost sa o iau acasa :)

18/06/2019 · Pet Sitting

Review

Florești , , , , ,