Pet Sitter or Pet nanny, I offer Boarding dogs, Boarding cats, Dog walking, Visit cats or any otherpet sitteri verificati personal


Louise

· 5 years experience

Pet Sitter or Pet nanny, I offer Dog walking, Visit cats, in București

Stiu ca uneori este necesar sa plecam fara prietenii necuvantatori si cum devine dificil sa gasim o solutie pentru ei. Ne dorim sa ii stim in siguranta, sa isi respecte rutina zilnica si sa stim ca sunt rasfatati si in lipsa noastra. Din dorinta de a ajuta, ofer servicii de vizita la domiciliu ( joaca si voia buna incluse), plimbari, si cazare daca este necesar.Drumul Gilăului, București, România


Pets I can visit:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish

Pets I can board:

Dogs Birds Rodents Turtles Fish


Luni - Vineri 06-08 / 18-22 si Sambata - Duminica 7-22

Reviews (9)

Corina

She actually introduced me to this site, so I am pretty new here. I used her services many times for my sweet dog that we cant always take with us. We have a Golden Retriever and she really does know how to connect with a dog and spoil him! I have only gratitude towards her, for the way she cared for my dog as it was her own! Definitely choose her if in need!

01/06/2019 · Pet Sitting

Sorin

Seriozitate, promptitudine Recomand cu cea mai mare incredere Lord a fost plimbat și rasfatat. Louise ne a trimis zilnic poze cu el și traseul parcurs Cu siguranță vom mai apela la serviciile ei și pe această cale îi mulțumim.

29/06/2019 · Pet Sitting

Mihaela

Amazing person, took care of 2 old cats with issues and 2 dogs. It was like leaving them with someone from the family.

07/08/2019 · Pet Sitting

Andrada

Cinci stele si incredere 100% in Louise. Ne-a vizitat cele 3 pisici cu personalitati foarte diferite si nu doar ca s-a apropiat imediat de ele si ele de ea, dar s-au distrat de minune impreuna. Este super atenta si ne-a trimis tot timpul poze cu pisoii, iar noi ne-am putut bucura de vacanta fara sa ne stresam pentru ei. O sa mai apelam cu siguranta la Louise cand vom mai pleca (daca si ea o sa mai vrea sa fie sufocata cu afectiune de Echo, Ozzy si Missy 😊)

25/09/2019 · Pet Sitting

negrea

Am fost foarte multumita de Louise. Foarte atenta, serioasa, a respectat programul agreat, a fost punctuala, mi-a trimis poze si filmulete si a avut mare grija de "micutul" Shadow. Am simtit in permanenta ca motanelul meu este pe maini bune si m-am bucurat din plin de concediu stiind ca este cu ea. Recomand cu incredere serviciile ei. Multumesc Louise!!!

19/11/2019 · Pet Sitting

alina

Minunata! Placuta,sociabila,foarte responsabila! Recomand cu incredere!!!!

01/06/2020 · Pet Sitting

Madalina

Am apelat la Louise pentru a avea grija de Bubu, un pisoi british, timp de 6 zile. Pot spune ca totul a decurs asa cum mi.am dorit, a fost atenta si grijulie cu micutul meu :) Cu siguranta voi mai apela la serviciile ei.

11/07/2020 · Pet Sitting

Georgiana

Recomand cu drag! A fost foarte atentă cu cele două pisici ale mele și nu m-am stresat pentru ele cât am fost plecată.

07/02/2021 · Pet Sitting

Floriana

O recomand cu drag pe Louise. A iesit cu catelusa noastra Teea la plimbare de 2 ori pe zi, timp de 11 zile. Ne-a trimis in fiecare zi traseul, poze cu Teea, a fost punctuala si ne-a ajutat cu acest serviciu intr-un moment delicat pentru noi. Louise este o fire placuta, usor de indragit si cu un simt al responsabilitatii ridicat. Multumim mult pentru tot!

19/02/2021 · Pet Sitting

Review

București , , ,