Vizite pisici și plimbări cățelușipet sitteri verificati personal

Teodora

· 26 years experience

Pet Sitter or Pet nanny, I offer Dog walking, Visit cats, in București

Ma numesc Teodora, am avut mereu un catelus ca prieten. Acum sunt la al treilea catelus. MI-au placut mereu animalutele, sa ma joc cu ele, sa am grija de ele, sa stiu ca se pot baza pe mine. Stiu cat de greu este sa pleci in vacanta fara prietenul tau cel mai bun si sa ii gasesti un loc de incredere unde il poti lasa. Eu pot tine doar pisici, animale mici sau catelusi de talie mica, daca sunt prietenosi. Pot ajuta la plimbatul catelusilor de talie mica si medie. Stau aproape de Insula cainilor, deci daca doriti, ii pot plimba pana acolo.Intrarea Ion Ciopleanu, București, România


Miniature Schnauzer
Yes


Pets I can visit:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish

Pets I can board:


Pentru plimbari: Marti - Joi oricand, pana in orele 14. Luni oricand, iar vineri pana in ora 17. Pt cazare doar in weekend: Vineri-Duminica, dar poate fi negociabil.

Reviews (1)

Alina

Teodora a fost foarte draguta si flexibila, chiar daca am prelungit vacanta cu o zi, fata de ceea ce discutasem initial. Ne-a trimis in fiecare zi filmulete si poze cu Aki si cand l-a lasat singur pentru cateva ore, ne-a dat acces la camera pe care o are, astfel incat sa il putem vedea. Aki a plecat vesel de la Teodora si cu siguranta vom mai apela la serviciile ei ☺️.

07/07/2020 · Pet Sitting

Review

București , , ,