Petsitterpet sitteri verificati personal


Marinela

· 5 years experience

Pet Sitter or Pet nanny, I offer Boarding cats, in București

După toată agitația călătoriei cu mașina, vom fi bucuroși să vă întâmpinăm micile feline într- o casă cu spații încăpătoare, departe de tumultul Bucureștiului, spații sigure și liniștite, unde să înceapă treptat să exploreze și să se simtă iubite și alintate. La fel ca la aducerea acasă a unui nou-născut, dorim ca totul să fie perfect, pentru ca puiuțul dumneavoastră să se adapteze rapid și să se simtă confortabil în noua lui casă! Le ajutăm pe micile suflețele să se integreze, stabilind o rutină conformă cu indicațiile dumneavoastră (în legătură cu alimentația, joaca, mângâiatul, dar și legat de administrarea vreunui medicament, indiferent de modalitatea sa de aplicare - injectabil, per os, topic local etc.). Indiferent dacă este vorba de o pisicuță adultă sau de un puiuț, experiența noastră vastă ne permite adaptarea la orice condiții, astfel incât atât dumneavoastră, cât și micile animăluțe să se simtă în siguranță, într-un mediu cald și prietenos. Indiferent dacă plecați în concediu sau în interes de afaceri, vă vom ajuta să vă bucurați de aceste momente prețioase, trimițându-vă constant filmulețe și fotografii. Vă așteptăm cu drag!Bulevardul Ghencea, București, Romania


Yes


Pets I can visit:

Pets I can board:

Cats Birds Rodents Turtles Fish


Non Stop

Reviews (2)

Alex

O persoana minunata, careia ii multumesc din suflet pentru grija oferita celor doua pisicute ale noastre, Alma si Pisa. Am primit constant poze si videoclipuri, prin care ne-am bucurat sa vedem ca toata familia Alexandrei avea grija de animalutele noastre, inclusiv dormind cu ele in pat!! O casa calda, plina de iubire. Va multumim pe aceasta cale, vom reveni cu siguranta si de Craciun!

15/11/2019 · Pet Sitting

Andreea

Nu pot exprima in cuvinte dragostea pe care Marinela o emana pentru animalute! Pisicuta mea a fost ingrijita ca o printesa, alintata si mangaiata in fiecare zi. Am primit poze in care se vedea grija deosebita pentru sufletelul nostru si cat de linistita era. Se simtea mai bine decat acasa! V-o recomand din inima pe Marinela si voi reveni cat de curand cu multa incredere!

07/12/2019 · Pet Sitting

Review

București ,