JUNI - The Mother of Dogs (eucutotfeluldecaini)-petsitter Timisoara, dogwalkerpet sitteri verificati personal


Juni

· 15 years experience

Pet Sitter or Pet nanny, I offer Boarding dogs, Dog walking, Visit cats, in Timișoara

Iubesc câinii, iubesc animalele in general, dar cainii imi dau cel mai mare val de dopamină și oxitocină în creier. Vreau să fiu mereu in preajma lor. Cainii mă iubesc si ei. Nu e nimic mai frumos ca sentimentul pe care îl am cand mangâi un câine pe stradă și stăpânul imi zice "wow, ce interesant că te lasă, de obicei nu prea se lasă atins de străini". Când aud asta, simt cum mă cuprinde o fericire aparte și știu că energia asta se transmite dincolo de cuvinte și către stăpân. Sunt disponibilă să plimb eu câinele tău cât esti tu la job, ori ești în vacanță, de asemenea îl pot lua la mine peste noapte, îl pot vizita la tine acasă, ne plimbăm prin parcuri, dacă îi place să alerge ne plimbăm cu bicicleta în trasee mai lungi (el pe bicicletă și eu alerg pe lângă :) ), orice este pe placul cățelului tău. Customizăm situația în funcție de nevoile și interesele lui. Regulament: 🐶Toti cainii trebuie sa aiba lesa cu ham, nu se accepta zgarda in jurul gatului. Confortul si siguranta animalului sunt pe primul loc! 🐶Toti cainii trebuie sa fie deparazitati intern si extern pe o perioada nu mai veche de 6-7 luni. 🐶Preturile listate nu sunt fixe. Acestea pot varia in functie de mai multi parametrii precum varsta, talie si comportamentul cainilor precum si lunile aglomerate de vara si de sarbatori legale -. 1 January, Easter (21 April, 28 April), 1 May, 1 June, 15 August,30 Nov-1 December, 24-26 December, 31 December. 🐶 Programul la "day care" este de 5 ore sau 7 ore. depasirea intervalului rezervat va fi taxata in plus. 🐶Pretul pentru “One Visit” reprezinta taxa minima perceputa pentru timp si pentru deplasare, si va fi stabilita in functie de distanta pe care trebuie sa o parcurg si costurile de transport. La aceasta se vor adauga ulterior costurile pentru activitatile pe care trebuie sa le indeplinesc cum ar fi plimbarea cainelui, schimbarea litierei, etc. Va multumesc! Juni, the mother of all dogs! 🐩 🐶 🐕 ♥️Timișoara, Romania


Later edit :R.I.P :(( A very small dog ( 4 kg , and 18 years old!!♥️), a lovely old soul, toothless, sometimes hysterical but friendly. She sleeps all day.
Yes


Pets I can visit:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish

Pets I can board:

Dogs


Non Stop

Reviews (7)

marioara

Un suflet deosebit, un pet sitter cu experienta, multa iubire, atentie ,rabdare fata de animalutele incredintate, ofera siguranta. Recomand cu drag!

24/01/2021 · Pet Sitting

Ilea

O persoana dedicată animalelor de companiei. Recomand cu caldura. A person dedicated to pets. I highly recommend.

12/07/2021 · Pet Sitting

Leonard

O persoana cum rar intalnesti, un suflet atent si cu adevarat iubitor de animale. Am plecat pentru 5 zile lasandu-ne pisicuta in grija ei, pot spune ca s-a simtit minunat alaturi de Juni. Am putut vedea ca este relaxata si primeste toata atentia deoarece a avut grija sa ne trimita videoclip-uri si poze cu draga noastra Cappuccino. Recomand cu caldura ❤️!

23/07/2021 · Pet Sitting

Alexandra

Pot spune ca sunt o norocoasă ca Juni mi-a ieșit în cale, la fel și cățelușa mea. Nu îmi dau seama cine a avut o vacanta mai frumoasă, eu sau patrupedul meu 🙃. Juni ești un suflet cum rar am întâlnit și iti mulțumesc pentru iubirea , timpul și distracția pe care i-ai oferit-o cățelușei mele timp de o săptămână. Recomand cu și din toată inima. 💛

08/08/2021 · Pet Sitting

Crinu

Concluzia mea după Harmony a mea a petrecut o săptămână cu Juni, cățelușa mea s-a bucurat de maxima atenție, plimbări făcute constant, s-au jucat în permanență, cățelușa nu s-a plictisit. Am comunicat constant cu Juni, am primit clipuri, fotografii, am avut în permanent sentimentul constatat că Harmony a mea este foarte bine, nu am avut nici o grijă. Juni este un adevărat iubitor de animale, un dog sitter de 5 stele, o recomand cu mare căldură!

08/08/2021 · Pet Sitting

Alexandra

Dupa doua saptamani cu Juni, pot spune ca Sasha a avut parte de o vacanta perfecta. Am apreciat atitudinea deschisa si flexibilitatea pe care Juni o ofera cu caldura. Fiind doua saptamani de sitting at owner, Sasha nu s-a simtit singura avand pe Juni alaturi aproape non-stop. Comunicarea a fost constanta si transparenta, sporind increderea ca am facut alegerea corecta. Cu siguranta Juni este o profesionista in domeniu. Dar mai mult de atat, este pasionata de ceea ce face si transmite acest lucru prin energia pozitiva si dragostea neconditionata pe care o are fata de prietenii nostri patrupezi. Pe tot parcursul concediului am avut certitudinea ca exista cineva care are grija de catelusa ca de copilul ei #motherofalldogs A fost prima experienta alaturi de Juni si mai mult ca sigur nu va fi ultima!

27/09/2021 · Pet Sitting

Simona

Recomand din toata inima !! Cea mai draguta si iubitoare este Juni ,catelusa noastra a fost trista cand a plecat de la ea . Am primit poze mereu si a cerut absolut toate detaliile despre catelusa ,astfel incat să ii asigure tot confortul.

11/10/2021 · Pet Sitting

Review

Timișoara , , , ,