Cazare animale de companie/Plimbare/vizite la domiciliupet sitteri verificati personal


Emanuela

· 5 years experience

Pet Sitter or Pet nanny, I offer Boarding dogs, Boarding cats, in Cluj-Napoca

Hey! ma numesc Emanuela, am 25 de ani , am terminat facultatea de Arte Plastice, iar in prezent lucrez cu copiii. Iubesc animalele de cand sunt mica ,avand primul meu catelusi de la varsta de 7 ani. In prezent, am doi catelusi , doi motanei ,un calut si un acvariu cu 8 carasi. Recent am implinit 5 ani de pet parenting , iar pe parcurs acestor ani am mai avut grija de diverse animale de companie ale prietenilor mei si a vecinilor din zona in care locuiesc (caini de talie mare/mica, pisici, cai,) . De asemnea, de 5 ani lucrez in domeniul cailor , practicand echitatia ca si sport de performanta. Pe parcursul acestor ani , am dobandit diverse cunostinte care imi permit sa ma descurc cu orice tip de temperament a oricarui animalut. Locuiesc la curte, cu o suprafata de aprox. 2500mp , ideala pentru joaca, si pot oferi cazare animalutelor atat in interior cat si in exterior. Preturile sunt orientative si difera in functie de specia animalutului.Strada Mihail Kogălniceanu 1, Cluj-Napoca 400000, România


Yes


Pets I can visit:

Cats Dogs

Pets I can board:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles


Luni- Duminica 00:00- 24:00

Reviews (6)

Dana

Recomand cu încredere această persoană. Este devotata și muncitoare, am avut o calaborare perfectă. Pe această cale ii mulțumesc încă o data❣️pt amabilitate.

04/09/2021 · Pet Sitting

Cu mare drag ! Si eu mulțumesc ! Ma bucur ca s-a simțit Puppy bine la noi și îl mai așteptam cu drag !🤗

07/09/2021 · Pet Sitting

Borza

O recomand cu drag pe Ema pentru rabdarea si intelegerea de care a dat dovada. Catelusii ei de asemenea au fost buni prieteni pentru Jackie iar curtea mare pe care o are a fost locul ideal de joaca.

30/08/2021 · Pet Sitting

Multumesc de review !🤗

07/09/2021 · Pet Sitting

Irina

Colaboram cu Emanuela de peste un an și suntem foarte multumiți de ea și de serviciile ei. E foarte atenta la toate nevoile cățelul nostru și a pisicuței . Am recomandat-o și o recomandam cu mare drag in parcul de catei Și la prietenii nostrii . Toți prietenii la care am recomandat-o și și-au lăsat patrupezii la ea au fost ft multumiți .!Recomand cu cel mai mare drag .

29/08/2021 · Pet Sitting

Mulțumesc de review!🤗

07/09/2021 · Pet Sitting

Sergiu

Catelul meu o adora pe Emanuela. În plus la ea se simte cel mai bine. Poate sa alerge cât vrea în curtea super mare și are companie prietenoasa. E mult mai fericit decât la hotelurile de caini supra-aglomerate la care l-am mai dus de unde venea răgușit și parca puțin deprimat :) ma bucur foarte mult ca am unde sa-l las și ca știu ca se simte bine. De fiecare data cand îl iau înapoi ma gandesc ca poate ii pare rău pentru că se distrează mai bine la ea decât acasă :)

09/08/2021 · Pet Sitting

Mulțumesc de review! Ma bucur ca se sinte bine Seven la noi ! 🤗

11/08/2021 · Pet Sitting

Mihaela

Am avut nevoie sa o lasam undeva pe Lara, catelusa noastra adolescenta, cat eram noi in concediu si Ema ne-a fost recomandata de un prieten. am primit mult mai mult de cat ne asteptam. videouri zilnice cu Lara. atentie la nevoile ei. are chiar optiunea de a tine cainii ei separat de catelul meu, in cazul in care nu s-ar fi inteles... dar a abordat toate situatiile cu rabdare si profesionalism, ajungandu-se ca Lara si cateii ei sa se inteleaga tare bine desi in dog park, Larei ii e mai greu sa se adapteze la alti caini. am apreciat tare mult grija ei si prezenta la orice situatie. locul e frumos si e minunat ca au unde sa fuga si sa se joace pe acolo. cu siguranta vom reveni si o recomandam cu drag

09/08/2021 · Pet Sitting

Mulțumesc ! Ma bucur ca ați fost mulțumite 🤗! Pupici Larei😘

11/08/2021 · Pet Sitting

Mihaela

Sunt foarte incantata de felul in care se comporta cu pisicile mele si de rabdarea de care a dat dovada. Recomand calduros!

02/05/2021 · Pet Sitting

Review

Cluj-Napoca , ,