A.D. - mother of pets <3pet sitteri verificati personal


A.D.

· 20 years experience

Pet Sitter or Pet nanny, I offer Dog walking, Visit cats, in Cluj-Napoca

RO: Salutari voua, stapani de pufosi si blanosi! Ma numesc A si de cand ma stiu am iubit animalele. Cand eram micuta, imi doream sa devin medic veterinar si sa am grija de toate sufletelele blanoase. Desi atunci cand am crescut am optat spre o alta cariera, dragostea si grija pentru animale mi-a ramas la fel de mare. Verile obisnuiam sa mi le petrec mereu la tara, unde responsabilitatea mea era grija tuturor animalelor din curte, iar bunicii mei chiar aveau multe :D In prezent nu mai am un partener blanos, dar am avut in trecut (la apartament) un catel, doua pisici, o broasca testoasa, un papagal si pestisori. Totodata, am avut grija de alte animalute pentru prieteni, printre care si un iepuras. Cam aceasta este si motivatia mea suprema pentru care ma aflu pe acest site: am foarte multa dragoste de dat, insa nu pot adopta un blanos la momentul actual. Prin urmare, m-am gandit ca as putea veni in ajutorul vostru, satisfacandu-mi totodata si mie nevoia de pufosenii. Apartamentul pe care il inchiriez nu este pet friendly, deci nu pot oferi cazare, insa sunt dispusa sa ma deplasez la casuta animalutelor si sa-mi petrec acolo timpul cu ei. Cum lucrez de acasa, am libertatea de a lucra din orice loc, cat timp am un internet de buna calitate si o masa/birou de unde pot lucra. Astept mesajele voastre! <3 EN: Greetings fluffy and furry masters! My name is A and I've been an animal lover since forever. As a kid, I wanted to become a veterinarian and take care of all the furry souls. Although I chose a different career path, my love for animals has remained the same. I used to spend my summers in the countryside, where I was responsible to care for all the animals my grandparents had - and they were many. At the moment I don't have a furry partner, but in the past a had a dog, two cats, a turtle, a parrot and fishes. Furthermore, I took care of my friends pets, among which also a bunny. This is my main motivation for being here: I have so much love to offer, but cannot adopt a pet at the moment. As such, I want to be of help to you and also satisfy my need of fluffy friends. The apartment I'm renting is not pet friendly, that's why I can't offer accommodation, but I am willing to spend time with the animals at their home. As I work from home, I have the liberty of working from anywhere, as long as I have good quality Wi-Fi and a desk/table to work from. Looking forward to your messages! <3Cluj-Napoca, Romania


Pets I can visit:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles

Pets I can board:

Turtles Fish


Mo-Fri 9:00-19:00, Sa-Su 10:00-18:00

Reviews (3)

Ioana

După cinci zile și jumătate în care am fost plecați, iar Andreea s-a mutat la noi, ca să aibă grijă de câinele nostru, am găsit casa mult mai bine decât am lăsat-o. :) E un om respectuos și cu mult bun-simț, cu drag mare de animale și cu grijă față de toți cei din jur. Noi ne-am simțit foarte liniștiți știind că animăluțul e cu ea, mai ales că primeam informații, poze și filmări constant. Am revenit acasă la un cățel foarte liniștit, care a fost îngrijit bine cât timp noi nu am fost prin zonă. O recomand pe Andreea cu tot dragul.

22/06/2022 · Pet Sitting

Ana

Andreea a fost extraordinara. A fost prima data cand am avut nevoie de cineva care sa il ingrijeasca pe motanelul nostru in absenta noastra si am avut un mare noroc cu ea. Motanelul e inca mic si aveam nevoie de cineva care stea cu el cat mai mult. Am stat mai mult decat linistiti, Micutul s-a atasat de ea rapid si se vede ca a primit toata atentia necesara. A fost super intelegatoare si cu noi si cu el si cu siguranta e persoana la care vom apela prima data cand avem nevoie. E o persoana empatica, profesionista si care iubeste animalele. Suntem mai mult decat fericiti.

03/03/2022 · Pet Sitting

Wilhelm

Ii mulțumim Andreei pentru toată grija cu care cele doua cateluse si un motan au fost tratati. O recomandam cu drag, am ținut legătura in perioada in care am lipsit si am primit poze zilnic. ESte un om bun care iubește animalele! Vom mai apela la ea cu siguranta!

15/06/2021 · Pet Sitting

Review

Cluj-Napoca , , ,