Ofer servicii de pet sittingpet sitteri verificati personal


Anton

· 20 years experience

Pet Sitter or Pet nanny, I offer Dog walking, Visit cats, in București

Bună! Numele meu este Andreea, am 20 de ani și sunt studenta la Facultatea de Medicina Generala din cadrul Universității de Medicina și Farmacie "Carol Davila". Sunt o persoana calda, prompta, organizata, responsabila, căreia ii place sa își petreacă timpul liber alături de animale. Dragostea mea pentru animale a început de mic copil. Încă de când eram la grădiniță, mama mea a avut grija sa fiu înconjurată de pisici. Din păcate nu avea posibilitățile financiare de a adopta una, dar, dat fiind faptul ca în jurul blocului nostru erau multe pisicuțe fără stăpân, mergeam mereu sa le aducem câte ceva de mâncare și sa ne jucam cu ele. Apoi, când am ajuns la școală, mama a fost de acord sa ne luam un cățel. Numele ei era Sheba, era un Dog de Bordeaux, de talie mare, alături de care am crescut timp de 12 ani. În prezent, ma bucur de compania a doua pisici adoptate de pe strada, Leila și Olaf, care îmi fac viata mai frumoasa. Înțeleg ce înseamnă responsabilitatea deținerii unui animal de companie. Știu ce înseamnă să trebuiască să te trezești la 5 dimineața pentru a plimba cățelul, pentru a da de mâncare la pisici, și de aceea sunt aici pentru a prelua din responsabilitățile celor care au nevoie de o mana de ajutor. 😊Drumul Taberei, București, România


Pets I can visit:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish

Pets I can board:


Luni-Duminica 07:00-20:30

Reviews (3)

Popescu

Excelent! A avut grija de pisicul nostru si ne-a trimis poze zilnic. Foarte draguta, punctuala si flexibila, chiar daca am fost nevoit sa prelungesc programul fata de ceea ce discutasem initial. . Recomand cu căldură!

12/05/2021 · Pet Sitting

Costea

Recomand cu toata increderea! Foarte serioasa, punctuala, cu rabdare. A avut grija de plimbarile catelului meu timp de o saptamana, 2 plimbari pe zi ( catelul e de talie mare si nu este chiar cel mai cuminte, dar s-a descurcat foarte bine)

23/07/2021 · Pet Sitting

Diana

Recomand cu mult drag!Andreea este o persoana foarte serioasa, amabila si care mi-a inspirat toata increderea. A avut grija timp de o saptamana de cei 2 porcusori de guineea pe care il am, asa ca am putut pleca linistita in vacanta. si totul a decurs fara nici o problema.

26/08/2021 · Pet Sitting

Review

București , , ,