Pet Sitterpet sitteri verificati personal

pet sitter CareToPets

Sabina

· 10 years experience

Pet Sitter or Pet nanny, I offer Boarding dogs, Boarding cats, Dog walking, Visit cats, in BucureștiBucurești, România


Golden Retriever 8 luni
Yes


Pets I can visit:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish

Pets I can board:

Cats Dogs


Luni Duminica 10-20

Reviews (3)

Gabriela

Sabina este categoric pet-sitter-ul în grija căruia îți poți încredința animăluțul. Deși puțin îngrijorați fiind prima oara când îl lăsam altundeva, cățelul nostru a fost pe cele mai bune mâini și am putut să stam liniștiti și relaxați in concediu. Sabina ne-a ținut la curent constant cu poze și filmulețe cu el, astfel încât am știut întotdeauna care este starea lui. S-a împrietenit cu catelul ei și s-au înțeles de minune pe toată perioada, având astfel și un partener de joaca. Îi multumim Sabinei pentru grija pe care i-a purtat-o lui Benny și cu siguranța este persoana la care vom apela din nou când vom avea nevoie!

14/09/2021 · Pet Sitting

Cristina

Totul a fost perfect. Sabina mi a trimis în permanenta poze și informații cu privire la bulldogelul meu. Am fost puțin reticenta deoarece este destul de atașat de mine însă s a împrietenit imediat cu catelusul Sabinei și nu mi a simțit lipsa prea mul. Multumesc pentru tot!

28/06/2021 · Pet Sitting

Claudia

Sabina este extraordinara. Pe langa faptul ca este foarte amabila si prompta , are si experienta cu cainii, deci e combinatia ideala de calitati pentru un Dog sitter . I-am lasat catelusa si din pozele si materialele video pe care mi le-a trimis, ma temeam ca nu mai vrea cainele sa vina la mine . A scos-o la plimbare exact cum am stabilit, s-a preocupat pt starea de bine a Lunei, ce mai . Cred ca nu se poate mai bine de atat. Imi las mult mai linistita cainele acasa, datorita ei, pt ca voi repeta experienta cu siguranta.

14/06/2021 · Pet Sitting

Review

București , , , , ,