pet sitting pentru pisicute sau catei mai mititeipet sitteri verificati personal


Theodora

· 20 years experience

Pet Sitter or Pet nanny, I offer Visit cats, in Bucureşti

Am crescut cu pisici si catei de talie mica acasa la parinti, am pisicute de cand ma stiu - in prezent o senioara de 9 ani si doua junioare (1an/ 4 luni) - toate fost salvate de pe strada si ingrijite cu mare drag. Nu am pregatire veterinara ci doar rabdare, blandete si bune intentii, experienta de trait cu animalute in preajma si un stagiu de 3 luni in Africa de Sud ca voluntar intr-o rezervatie :) Stiu ce inseamna grija de stapan care trebuie sa plece in deplasare, cunosc nevoiole pisicutelor mai ales, respect atat pretentiile cat si tabieturile lor. In calitate de pet-sitter : le dau mancarica conform indicatiilor stapanului, pisicutelor le curat si spal litiera, pe catelusi ii pot scoate la plimbare, pot adminsitra medicamentatie si tratamente simple, merg la medicul veterinar daca animalutul urmeaza acolo un tratament, dedic timp pentru activitati si joaca. De asemenea, pe perioada pet sittingului, pot trimite fotografii si filmulete astfel incat stapanul sa fie mereu informat despre starea blanosului aflat in grija mea.Sector 6, Bucharest, Romania


Pets I can visit:

Cats Dogs

Pets I can board:


ore flexibile

Reviews (2)

Gabriela

Theodora a fost bona ideala pentru pisicuțele mele, foarte atenta la nevoile lor s a împrietenit ușor cu ele și mi a trimis regulat poze și filmulețe. Cu următoarea ocazie voi apela la ea cu siguranță!

02/01/2023 · Pet Sitting

Gabriela

Teodora este bona ideala pentru pisicuțele care rămân singure acasă, foarte atenta la nevoile lor, reușește să le cucereasca chiar și pe cele mai timide . Orice " mamica" sau " tătic" de pisicuțe se poate relaxa cu adevărat departe de casa dacă le lasă în grija Teodorei și primește poze și filmulețe cu ele pe tot parcursul vacantei.

30/12/2022 · Pet Sitting

Review

Bucureşti , ,