Petsitter cu drag de pisicute dragute si catei mititeipet sitteri verificati personal


Emina

· 5 years experience

Pet Sitter or Pet nanny, I offer Boarding dogs, Boarding cats, Dog walking, Visit cats, in București

Suntem un cuplu iubitor cu animăluțele. Ne plac în special bichonii și cățelușii de talie mică și pisicuțele shorthair. Ne dorim animăluțe care să lase cât mai puțin păr și care să fie educate să își facă nevoile în locurile special amenajate din interiorul casei (dacă este cazul). În schimb, oferim multă iubire, atenție și un loc primitor, chiar peste drum de parc.Bulevardul Tineretului, București, Romania


None
Yes


Pets I can visit:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish

Pets I can board:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish


Full time

Reviews (4)

Eftimie

A fost prima data cand am lasat blanosul altcuiva. Cu inima stransa, desigur. A avut extrem de multa de grija de pisicuta noastra alintata, care a fost suparata si stresata ca urmare a schimbarii domiciliului. A raspuns mereu repede, a trimis poze, iar grija pentru pisicuta noastra a depasit asteptarile noastre cu mult. Nu putem decat sa ii multumim! O recomandam cu mare drag si incredere. Animalutul vostru cu siguranta va fi ingrijit si rasfatat peste masura la Emina.

12/08/2022 · Pet Sitting

Madalina

Emina mi-a răspuns într-un timp scurt pe platforma la cererea mea, și a doua zi am mi-am lasat cu încredere blănosul la ea și soțul ei pt un Weekend. Totul a fost perfect, mi-a trimis poze și clipuri cu el in fiecare și a fost si fericit. Cu siguranța voi mai apela la ea.

11/08/2022 · Pet Sitting

Oana

Am apelat la Emina pt gazduirea catelului meu un weekend si totul a fost perfect. Recomand cu incredere!

09/08/2022 · Pet Sitting

Oana

Am apelat la Emina pt gazduirea catelului meu un weekend si totul a fost perfect. Recomand cu incredere!

07/08/2022 · Pet Sitting

Review

București , , , , ,