Petsitter de pisicuțe și cățeluși (doar) de talie micăpet sitteri verificati personal
pet sitteri verificati personal

Emina

· 5 years experience

Pet Sitter or Pet nanny, I offer Boarding dogs, Boarding cats, Dog walking, Visit cats, in București

Suntem un cuplu iubitor cu animăluțele. Ne plac în special bichonii și cățelușii de talie mică și pisicuțele. Ne dorim animăluțe care să lase cât mai puțin păr, care să fie educate să își facă nevoile în locurile special amenajate din interiorul casei (dacă este cazul) si sa nu aibă obiceiul de a roade obiecte de mobilier. În schimb, oferim muuuulta iubire, atenție și un loc primitor, chiar peste drum de parc, plus comunicare cu stăpânul pentru update-uri constante :)Bulevardul Tineretului, București, Romania


None
Yes


Pets I can visit:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish

Pets I can board:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish


L-D, 16:30-9:00 (in intervalul 9:00-16:30 suntem plecati de acasa)

Reviews (9)

Ioana

Emina si Mihai sunt alegerea perfecta pentru catelusa noastra Ama. Este a treia oara cand o lasam pe Ama la ei pentru mai multe zile, iar de fiecare data totul a decurs perfect. Vom apela cu incredere la ei de fiecare data cand vom avea nevoie!

03/05/2023 · Pet Sitting

Ioana

Îi recomand cu toată încrederea pe Emina şi soțul ei, Mihai. Cățeluşa noastră de talie mică a fost iubită şi foarte bine îngrijită pe parcursul zilelor cât a fost cazată la ei acasă. Sunt 2 persoane foarte plăcute şi de încredere şi se simte că sunt iubitori de animale. Au administrat fără probleme tratamentul pe care îl urma cățeluşa noastră şi ne-au trimis constant mesaje şi poze. Comunicarea cu ei a fost foarte facilă şi eficientă, iar totul a decurs perfect. Nota 10/10!

06/12/2022 · Pet Sitting

Marin

Ma bucur enorm ca am găsit o persoana atat de minunata, sa-mi las catelul in grija ei. Recomand din tot sufletul!

16/11/2022 · Pet Sitting

Camelia

Recomand !!! L-am lasat pe Snowy de 2 ori la acesti Oameni Minunati ! In fiecare zi . am primit filmulete si informari cu privire la starea lui Snowy , un bishon cu foarte multa personalitate si chef de joaca . La intoarcere , am urmarit reactia cainelui . Era foarte trist ca se desparte de ei , in conditiile in care atunci cand apaream eu , nu mai exista nimic in jurul lui . Deci , pe langa informari si filmulete , reactia lui a spus totul : S-a simtit extraordinar de bine la Emina si sotul ei ! Asa ca , de cate ori voi avea nevoia , la ea o sa apelam ! Si o voi recomanda tuturor prietenilor care au nevoie de un Suflet care sa aiba grija animalutele lor ! PS - Snowy de abia astepta sa revina la Voi , pentru o noua joaca de v-ati ascunsea :)))).

12/10/2022 · Pet Sitting

Beatrice

Emina este o persoana calda, empatica si foarte flexibila. Motanelul nostru a avut parte de atentie, dragoste, apa proaspata si mancare la timp. Noi am apelat la serviciile de home-visiting si totul a decurs foarte ok. :) Comunicarea a fost impecabila si transparenta. O recomand cu incredere! Nu va va dezamagi.

13/09/2022 · Pet Sitting

Eftimie

A fost prima data cand am lasat blanosul altcuiva. Cu inima stransa, desigur. A avut extrem de multa de grija de pisicuta noastra alintata, care a fost suparata si stresata ca urmare a schimbarii domiciliului. A raspuns mereu repede, a trimis poze, iar grija pentru pisicuta noastra a depasit asteptarile noastre cu mult. Nu putem decat sa ii multumim! O recomandam cu mare drag si incredere. Animalutul vostru cu siguranta va fi ingrijit si rasfatat peste masura la Emina.

12/08/2022 · Pet Sitting

Madalina

Emina mi-a răspuns într-un timp scurt pe platforma la cererea mea, și a doua zi am mi-am lasat cu încredere blănosul la ea și soțul ei pt un Weekend. Totul a fost perfect, mi-a trimis poze și clipuri cu el in fiecare și a fost si fericit. Cu siguranța voi mai apela la ea.

11/08/2022 · Pet Sitting

Oana

Am apelat la Emina pt gazduirea catelului meu un weekend si totul a fost perfect. Recomand cu incredere!

09/08/2022 · Pet Sitting

Oana

Am apelat la Emina pt gazduirea catelului meu un weekend si totul a fost perfect. Recomand cu incredere!

07/08/2022 · Pet Sitting

Review

București , , , , ,