Pet Sitterpet sitteri verificati personal

Zoe

· 15 years experience

Pet Sitter or Pet nanny, I offer Boarding dogs, Boarding cats, Dog walking, Visit cats, in București

Numele meu este Zoe, iubesc animalele și am multa experiență cu ele, mama mea este veterinar drept pentru care am crescut mereu cu animăluțe pe langa mine în casa. Pisici, câini, papagali, hamsteri, iepurași etc. De asemenea, am învățat multe lucruri stand în cabinetul veterinar al mamei, așa ca în diferite situații neprevăzute, sunt un om de baza în ceea ce privește îngrijirea prietenilor voștri patrupezi. Serviciile pe care le ofer sunt urmatorele: -cazarea animalutului la mine acasă/la Dvs acasă (cu sau fără mâncare) -vizitarea animalutului la el acasă -plimbarea cățelului -administrare tratament (dacă este nevoie) Prețurile diferă în funcție de animal, serviciu, durata(exista discount pentru perioada mai lunga), zona în care va aflați (în cazul vizitelor sau sitting-ului acasă la client) și perioada (prețul diferă în perioada sărbătorilor) Dispun de doua locuri de găzduire: un apartament în zona Timpuri Noi unde nu mai am niciun animăluț și o casa cu curte în zona Piața Gemeni unde am 2 pisicuțe prietenoase.Timpuri Noi, București, Romania


Yes


Pets I can visit:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish

Pets I can board:

Cats Dogs Birds Rodents


Reviews (3)

Ionut-Maxim

Cainele nostru Zombie a fost foarte fericit cu Zoe, scos la plimbare si la joaca in parc. Am primit mesaje, poze si filme cu Zombie in fiecare zi si am stat linistit stiind ca e pe maini bune.

17/06/2023 · Pet Sitting

Lorena

Foarte draguta. Serioasa. Amabila Catelusa noastra s a integrat imediat. S a simtit cred ca mai bine decat acasa.. Cu siguranta revenim. Multumesc!

13/01/2023 · Pet Sitting

Smaranda

Neserioasa

11/01/2023 · Pet Sitting

Review

București , , , , ,