Cazare Câini Si Pisicipet sitteri verificati personal
pet sitteri verificati personal
pet sitteri verificati personal


Alexandra

· 6 years experience

Pet Sitter or Pet nanny, I offer Boarding dogs, Boarding cats, in București

Ofer cazare pentru catei si pisici la bloc intr-un apartament cu 2 camere sunt o persoana foarte responsabila iubitoare de animalute si am o experienta de 6 ani ca petsitter voi trimite poze pe whatsapp si vom tine in permanenta legaturaStrada Petre Ispirescu, București, România


Yes


Pets I can visit:

Pets I can board:

Cats Dogs


Non-Stop

Reviews (9)

Alexandru

Buna ziua! Alexandra a fost un/este un pet sittet excelent. Am lăsat-o pe cățelușa mea 3 zile si spre surprinderea mea, Alexandra mi-a spus că o mai pot lasa o zi gratuit(fara sa mentionez ceva,dar nu am putut să o las pentru ca am ajuns acasă si trebuia sa-mi i-au prințesa. Per total, a fost experiența frumoasa fara neplăceri. Thumbs up!

20/08/2018 · Pet Sitting

Paul

Alexandra a fost super! Comunicativa si foarte intelegatoare, ne-a trimis poze si vesti despre bichonul nostru care a fost foarte ingrijit pe parcursul weekendului. Recomand.

27/08/2018 · Pet Sitting

Sirbu

Puiutul nostru a fost foarte bine îngrijit și răsfățat pe perioada plecării noastre. Alexandra este foarte comunicativa și zilnic am primit poze, filmulețe și informații despre cățeluș. Recomand!

02/09/2018 · Pet Sitting

Sorin

Totul a fost ok!

01/10/2018 · Pet Sitting

Cuntan

Multumesc Alexandra pentru contactul permanent pe perioada cand Mojo a stat la tine si pentru pozele dragute pe care mi le-ai trimis :) Totul a fost exact asa cum mi-am dorit pentru catelul meu!

18/03/2019 · Pet Sitting

Guramulta

O colaborare optima. Alexandra are o grija atenta de animalul tau si se adaptează nevoilor dupa caz. Voi reapela la serviciile ei pe viitor. Recomand cu incredere.

24/03/2019 · Pet Sitting

Mazilu

Din pacate de aceasta data, spre deosebire de data trecuta experienta nu a fost buna. Petsitterul s-a razgndit, cu cateva zile inainte de plecarea noastra ceea ve ne-a creat probleme.

19/08/2019 · Pet Sitting

Imi pare rau sa aud acest acest lucru. Din ce discutasem noi, nu erati sigura de aceasta rezervare, intrucat mai aveam un catel in acea perioada. Am ramas ca ma veti suna, dar nu am mai auzit vesti. Si pentru noi e important sa avem o siguranta in ce priveste rezervarile, astfel incat sa ne putem organiza agenda din timp.

24/09/2019 · Pet Sitting

Ana

Alexandra a fost foarte atenta cu pisicul meu. M-a tinut la curent cu poze si mesage referitoare la ceea ce face si cat mananca. Recomand cu caldura.

07/01/2020 · Pet Sitting

Ana

Super grijulie pentru pisoiul meu.

07/01/2020 · Pet Sitting

Review

București , ,