Cazare și plimbări cu animale de companiepet sitteri verificati personal
pet sitteri verificati personal

Valeria

· 9 years experience

Pet Sitter or Pet nanny, I offer Boarding dogs, Boarding cats, Dog walking, Visit cats, in București

Buna tuturor! Sunt o fata italiana de 23 de ani care studiaza medicina aici in Bucuresti de 6 ani. Am o mare pasiune pentru animale și îmi place să petrec timpul cu ele. Am un câine de 12 ani, pe nume Leo, care a crescut cu mine și este iubirea vieții mele, pe care, din păcate, a trebuit să-l las în urmă în Italia. Aș fi bucuros să am grijă de animalele dvs. de companie. Contacteaza-ma pentru mai multe informatii, multumesc anticipat, ne vedem in curand!! :)Grozăvești, București, România


Niciun
Yes


Pets I can visit:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish

Pets I can board:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish


In fiecare zi

Reviews (7)

Florea

This beautiful girl is amazing! I've never met such a wonderful petsitter! She is unbelievable, she loves the animals so much, she offers them all the love they need. I let my dog for 7 days, and Daisy didn't missed me, much more my dog felt sad when she left Valeria. I was thinking that Val was using some love' potions. What else to say ... A gorgeous girl with a big heart... Go ahead and leave your dog there. You won't regret that. I will let Daisy there whenever i need.

21/03/2024 · Pet Sitting

Tim

Valeria is simply wonderful, very accomodating and always keeps her word. Nera was very happy to stay with her, she was walked daiiy and well looked after. Valeria also went the extra mile to keep Nera a couple of days more at short notice, due to my travel delays. I highly recommend Valeria for her kind services and accomodating nature. Your pet will be very happy with her since she loves animals too! Im an sure Nera will be seeing her again in the future!

19/03/2024 · Pet Sitting

Bianca

Am ales cea mai buna persoana care sa aiba grija de Kitty. Valeria chiar a stiut sa se descurce cu pisica noastra, mai ales ca Kitty poate fi putin speriata la inceput, si a mai fost nevoie sa ia si medicamente. Cat am fost plecati am primit poze sau filmulete zilnic din care se vedea ca Kitty se simtea foarte bine cu ea.

14/02/2024 · Pet Sitting

Dan

O fata extraordinara care iubește mult animalele. O recomand cu mare încredere. A avut mare grija de cățelușul meu care a fost ingrijit de o persoana iubitoare.

04/11/2023 · Pet Sitting

Teodora

O recomand le Valeria, a fost foarte drăguța cu cățelul meu. Mi-a trimis constant poze cu cățelul, a acceptat sa o duc cu o seara înainte la ea si chiar a plimbat-o de 3 ori pe zi, mai mult decât o fac eu in mod normal. Am fost foarte mulțumită!

30/10/2023 · Pet Sitting

Denisa

Valeria este o fata foarte draguta si intelegatoare. A fost de acord sa se intalneasca cu noi cu 2 zile inainte de plecarea mea la munte. Martinel a placut-o din prima secunda in care a vazut-o. Am fost foarte linistita sa vad asta, asa ca l-am lasat pe Martinel in grija ei cu toata increderea. Am primit poze cu el in fiecare zi, asta facandu-ma si mai fericita. Valeria a avut grija sa ii mentina rutina lui Martinel. Prin acest review as vrea sa ii multumesc acesteia pentru punctualitate si pentru ca a avut grija de "copilasul meu" ca la carte😊

24/09/2023 · Pet Sitting

Radu

Foarte draguta, Nes s-a indragostit de ea 🐶

02/04/2023 · Pet Sitting

Review

București , , , , ,