Ingrijesc caini si pisici la domiciliul meu sau al clientului, in Cluj-Napoca, Floresti, Gilau, Baciupet sitteri verificati personal


ADRIANA

· 20 years experience

Pet Sitter or Pet nanny, I offer Boarding dogs, Boarding cats, Dog walking, Visit cats, in Cluj-Napoca

Sunt mare iubitoare de animale, atat catei cat si pisici. Eu personal am momentan 3 catei si 4 pisici. Imi sunt foarte dragi (si ei simt asta), ma pricep sa interactionez cu ei, pot sa-i duc si la medic daca este necesar, iar la nevoie sa le administrez tratament. Imi ofer seviciile pentru ingrijirea pisicilor si a cainilor la domiciliul clientului, o vizita sau doua pe zi, iar in cazul cateilor de talie mica si a pisicilor, ii pot gazdui la mine acasa. La solicitarea clientului, ii pot prezenta recomandari primite de la persoane carora le-am ingrijit animalele. Cu mine, animalutele dvs. vor fi in siguranta, iubite si ingrijite!Cluj-Napoca, Romania


Animalele cazate pot sta si separat de animalele mele personale, daca este cazul.
Yes


Pets I can visit:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish

Pets I can board:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish


L-D h8-20

Reviews (3)

Raluca

Adriana e super :) Pet sitterul nostru obisnuit a renuntat temporar la acest job si am avut mari emotii sa ne lasam cei 3 catei si cele 3 pisici cu cineva nou timp de 10 zile, mai ales ca un catel si o pisicuta nu sunt sociabili cu oricine. Adriana s-a imprietenit cu catelul "problematic" de la prima vizita, stie foarte multe despre animalute in general, le iubeste si s-a descurcat excelent cu ei. Ne-a scris zilnic si ne-a trimis si foto/video destul de des, ca sa stam linistiti. Recomand cu multa caldura!

20/06/2019 · Pet Sitting

CRISTINA

Recomand cu căldură sa apelați la Adriana. A avut grija mare de cei 2 pisoi ai noștri, mancare, litiera si afectiune. Am fost foarte liniștită in concediu stiind ca pisicii sunt pe maini bune, îngrijiti de o persoană atat iubitoare de animalute de companie. Am apreciat faptul ca primieam zilnic informatii si poze. Multumim frumos!!

16/09/2019 · Pet Sitting

Lucian

Dna Adriana l-a tratat pe motanelul meu cu multa dragoste. Mereu m-a tinut la curent, comunicam permanent si primeam des poze. Multumesc!

26/09/2021 · Pet Sitting

Review

Cluj-Napoca , , , , ,