ofer cazare orice tip de animal de companie/ plimbări câinipet sitteri verificati personal


Florina


Pet Sitter or Pet nanny, I offer Boarding dogs, Boarding cats, Dog walking, Visit cats, in Târgu Mureș

In prezent sunt studenta în Targu Mures.Detin 1 caine iar in trecut am avut experiente cu toate tipurile de animale. Pretul este negociabil in functie de cerinte si tipul de animal.Strada Gheorghe Marinescu 38, Târgu Mureș 540142, România


1 caine
Yes


Pets I can visit:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish

Pets I can board:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish


00:00-00:00 (24h)

Reviews (6)

Foarte prompta si te tine la curent cu poze si detalii.

12/12/2017

Ne-ai plăcut mult, Florina, și mie, și lui Taz. Povestind cu tine după cele 3 zile in care l-ai găzduit, mi-am dat seama că ai început să-l cunoști. Iar asta înseamnă că ai fost atentă la el. Îți mulțumesc pentru asta și te recomand cu tot dragul!

28/12/2017

Pufoasa noastra s-a simtit foarte bine, a fost plimbata de cate ori a fost nevoie. Feedbackul a fost generos- poze si detalii . Mulțumesc Florina! Cu siguranță cand va mai fi cazul o vom aduce la tine.

07/02/2018

Buna. C Catelusul nostru a fost cazat 2 zile la Florina. In acest timp am fost tinut la curent cu mesaje si poze cu activitatea zilnica in timpul cazarii. A primit atentia exact ca si de la noi poate mai mult. Sintem foarte multumiti si recomandam. In viiotor tot la ea o sa apelam. Nota *10 !

08/07/2018

Sant foarte multumita cu modul cum a fost tratat ciinele meu, care prima data la 13 ani, acum a fost despartit de mine. Florina este o persoana blinda, rabdatoare, a reusit sa-l linisteasca pe Dani. Zilnic, prin SMS de mai multe ori, mi-a povestit tot ce s-a intimplat in cursul zilei.Stiam, ca Danika este in siguranta. Sant recunoscatoare. Nota 10!! Biro Kati

01/12/2018

Am fost foarte multumiti de Florina, a avut grija de Charlie si ne a informat la fiecare 2 h cu poze. Multumim frumos!

02/06/2019

Review

Târgu Mureș , , , , ,