ofer cazare orice tip de animal de companie/ plimbări câinipet sitteri verificati personal


Florina

· 8 years experience

Pet Sitter or Pet nanny, I offer Boarding dogs, Boarding cats, Visit cats, in Târgu Mureș

In prezent sunt studenta în Targu Mures.Detin 1 caine iar in trecut am avut experiente cu toate tipurile de animale.Aleea Cornișa, Târgu Mureș, România


1 caine
Yes


Pets I can visit:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish

Pets I can board:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish


00:00-00:00 (24h)

Reviews (9)

Șut

Foarte prompta si te tine la curent cu poze si detalii.

12/12/2017 · Pet Sitting

Gabriela

Ne-ai plăcut mult, Florina, și mie, și lui Taz. Povestind cu tine după cele 3 zile in care l-ai găzduit, mi-am dat seama că ai început să-l cunoști. Iar asta înseamnă că ai fost atentă la el. Îți mulțumesc pentru asta și te recomand cu tot dragul!

28/12/2017 · Pet Sitting

AITAI

Pufoasa noastra s-a simtit foarte bine, a fost plimbata de cate ori a fost nevoie. Feedbackul a fost generos- poze si detalii . Mulțumesc Florina! Cu siguranță cand va mai fi cazul o vom aduce la tine.

07/02/2018 · Pet Sitting

Fabian

Buna. C Catelusul nostru a fost cazat 2 zile la Florina. In acest timp am fost tinut la curent cu mesaje si poze cu activitatea zilnica in timpul cazarii. A primit atentia exact ca si de la noi poate mai mult. Sintem foarte multumiti si recomandam. In viiotor tot la ea o sa apelam. Nota *10 !

08/07/2018 · Pet Sitting

biro

Sant foarte multumita cu modul cum a fost tratat ciinele meu, care prima data la 13 ani, acum a fost despartit de mine. Florina este o persoana blinda, rabdatoare, a reusit sa-l linisteasca pe Dani. Zilnic, prin SMS de mai multe ori, mi-a povestit tot ce s-a intimplat in cursul zilei.Stiam, ca Danika este in siguranta. Sant recunoscatoare. Nota 10!! Biro Kati

01/12/2018 · Pet Sitting

Rosculet

Am fost foarte multumiti de Florina, a avut grija de Charlie si ne a informat la fiecare 2 h cu poze. Multumim frumos!

02/06/2019 · Pet Sitting

gabriel

Best sitter, had updates all the time. Great communication. Would recommend 10/10

21/08/2019 · Pet Sitting

Sacerdoteanu

Florina este o persoana foarte calda si empatica, s-a "conectat" imediat cu catelusul meu! Ne-a trimis poze si informatii astfel incat sa dormim linistiti! Voi repeta experienta cu siguranta! Recomand cu drag!

10/12/2019 · Pet Sitting

Alina

Sunt foarte mulțumită . Am fost ținuta la curent cu starea cățelușului. A fost bine îngrijit și mai ales iubit. Am sa mai apelez in viitor la serviciile dumneaei .

26/01/2021 · Pet Sitting

Review

Târgu Mureș , , , ,