ofer cazare orice tip de animal de companie/ plimbări câinipet sitteri verificati personal

Florina

· 10 years experience

Pet Sitter or Pet nanny, I offer Boarding dogs, Boarding cats, Dog walking, Visit cats, in Târgu Mureș

Bună, mă numesc Florina iar dragostea mea pentru animale a început de când eram mic copil, de-a lungul timpului având mereu un animăluț de care să am grijă. În momentul de față am un cățeluș de 5 ani și o broscuță de un an și jumătate dar momentan acestea sunt ținute de părinții mei. Animăluțul va fi găzduit într-un mediu comfortabil și adecvat unde i se vor respecta programul de masă și de plimbări. ♦️Nu accept cazarea mai multor animăluțe de la stăpâni diferiți în același timp. ♦️Cazarea la mine include și plimbări mai lungi, în alte locații unde se ajunge cu mașina, doar dacă stăpânul este de acord și animăluțul nu are rău de mașină (vă rog să precizați în momentul rezervării) ♦️ La cerere, se poate face o programare scrisă sau telefonică pentru o vizită(care este gratuită) sau pentru o zi de grădiniță pentru acomodare(între 9:30-20:00, cu prețul de 35 de lei) înaintea cazării propriu-zise. ♦️Rezervările se fac pe site sau pe whatsapp, iar proprietarul este rugat să scrie într-un mesaj data și ora(aproximativă) la care va fi atât adus, cât și preluat animăluțul. ♦️Vă rog să specificați dacă animăluțul are anumite alergii( în prețul cazării intră și recompensele) sau dacă în timpul plimbărilor are antipatii față de alte animale. ♦️Animăluțele trebuie să aibă vaccinurile și deparazitările la zi și să fie sănătoși în momentul preluării. ♦️Bagajul animăluțului trebuie să conțină: -carnetul de sănătate; -ham/zgardă + lesa (în cazul câinilor); -litieră+nisip ( în cazul pisicilor); -mâncare suficientă pentru perioada cazării. Se acceptă orice fel de mâncare, chiar și cea gătită sau BARF (în cazul în care stăpânul nu aduce deloc mâncare, aș ruga să specificați înaintea cazării și să îmi lăsați un mesaj cu ce fel de mâncare trebuie să îi iau, pentru suma de 5 lei/zi); 💬Opțional, puteți aduce: -jucării; -pătuțul sau păturica animăluțului; -hăinuță (pentru vremea rece); -castronele pentru mâncare și apă; -perie; ♦Plata serviciilor se va efectua jumătate la încep si jumatate la final. ♦️La cazările pe o perioadă mai lungă de 15 zile se va aplica o reducere de 15% iar la cazările pe o perioadă mai lungă de 30 zile, se va aplica o reducere de 30% din prețul total al cazării. ‼️‼️În cazul rezervărilor din weekend, perioada sărbătorilor și a zilelor libere naționale, prețul serviciilor este de 100 de lei pentru cazare și dublu pentru celelalte servicii.‼️‼️ ♦️Locație: strada RodnicieiAleea Cornișa 9, Târgu Mureș, România


0
Yes


Pets I can visit:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish

Pets I can board:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish


00:00-00:00 (24h)

Reviews (16)

Gabriela

O recomand cu caldura pe Florina. Este o persoana linistita, rabdatoare, empatica si a avut mare grija de pisicul nostru. A stiut cum sa se apropie de el si sa il faca sa se simta in largul lui. Ne-a tinut permanent la curent cu situatia pisicului, ne-a trimis poze si astfel ne-am putut bucura de un concediu linistit.

20/09/2022 · Pet Sitting

Ács

Florina este O persoana de nóta 10* Recomand cu drag tuturor,catelusul nostru a fost tratat impecabil,a fost linistit,iubit sí alintat. Multumesc inca odata din tot sufletul Fiorentina,a fost pentru prima oara la tine,dar cu siguranta von reveni tót la tine ori de cate ori vom avea nevoie!!

16/11/2021 · Pet Sitting

Ács

Florentina este O persoana de nóta 10* Recomand cu drag tuturor,catelusul nostru a fost tratat impecabil,a fost linistit,iubit sí alintat. Multumesc inca odata din tot sufletul Fiorentina,a fost pentru prima oara la tine,dar cu siguranta von reveni tót la tine ori de cate ori vom avea nevoie!!

16/11/2021 · Pet Sitting

Ana-Maria

Florina s-a descurcat foarte bine cu cei doi motanei pe care i-a cazat cateva zile. Recomand!

20/09/2021 · Pet Sitting

Fechet

Florina e un pet sitter de nota 10. Bulldogelul nostru s-a simtit ca la el acasa. E foarte greu sa gasesti un pet sitter bun si de incredere cum e Florina. O sa apelez la ea cu cea mai mare incredere de fiecare data.

20/08/2021 · Pet Sitting

Cercel

Foarte multumiti🥰🤗. Recomand cu drag!🙏

15/08/2021 · Pet Sitting

Danciu

Catelul nostru a ramas la Florina cat am fost la mare. Am stat linistiti ca nu a ramas singur acasa atatea zile. L-am gasit bine ingrijit, am primit poze zilnic, am fost foarte multumiti. Recomand calduros.

07/07/2021 · Pet Sitting

Alina

Sunt foarte mulțumită . Am fost ținuta la curent cu starea cățelușului. A fost bine îngrijit și mai ales iubit. Am sa mai apelez in viitor la serviciile dumneaei .

26/01/2021 · Pet Sitting

Sacerdoteanu

Florina este o persoana foarte calda si empatica, s-a "conectat" imediat cu catelusul meu! Ne-a trimis poze si informatii astfel incat sa dormim linistiti! Voi repeta experienta cu siguranta! Recomand cu drag!

10/12/2019 · Pet Sitting

gabriel

Best sitter, had updates all the time. Great communication. Would recommend 10/10

21/08/2019 · Pet Sitting

Rosculet

Am fost foarte multumiti de Florina, a avut grija de Charlie si ne a informat la fiecare 2 h cu poze. Multumim frumos!

02/06/2019 · Pet Sitting

biro

Sant foarte multumita cu modul cum a fost tratat ciinele meu, care prima data la 13 ani, acum a fost despartit de mine. Florina este o persoana blinda, rabdatoare, a reusit sa-l linisteasca pe Dani. Zilnic, prin SMS de mai multe ori, mi-a povestit tot ce s-a intimplat in cursul zilei.Stiam, ca Danika este in siguranta. Sant recunoscatoare. Nota 10!! Biro Kati

01/12/2018 · Pet Sitting

Fabian

Buna. C Catelusul nostru a fost cazat 2 zile la Florina. In acest timp am fost tinut la curent cu mesaje si poze cu activitatea zilnica in timpul cazarii. A primit atentia exact ca si de la noi poate mai mult. Sintem foarte multumiti si recomandam. In viiotor tot la ea o sa apelam. Nota *10 !

08/07/2018 · Pet Sitting

AITAI

Pufoasa noastra s-a simtit foarte bine, a fost plimbata de cate ori a fost nevoie. Feedbackul a fost generos- poze si detalii . Mulțumesc Florina! Cu siguranță cand va mai fi cazul o vom aduce la tine.

07/02/2018 · Pet Sitting

Gabriela

Ne-ai plăcut mult, Florina, și mie, și lui Taz. Povestind cu tine după cele 3 zile in care l-ai găzduit, mi-am dat seama că ai început să-l cunoști. Iar asta înseamnă că ai fost atentă la el. Îți mulțumesc pentru asta și te recomand cu tot dragul!

28/12/2017 · Pet Sitting

Șut

Foarte prompta si te tine la curent cu poze si detalii.

12/12/2017 · Pet Sitting

Review

Târgu Mureș , , , , ,