Dr.pet sitteri verificati personal
pet sitteri verificati personal


Ada

· 7 years experience

Pet Sitter or Pet nanny, I offer Boarding dogs, Boarding cats, Dog walking, Visit cats, in Bucureşti

Am o experienta profesionala de 7 ani cu animalele de companie, iar in grija animalelor lucrez de cand sunt mica. Intotdeauna am avut grija de animalele de companie ale familiei, rudelor si prietenilor. Am un apartament de 2 camera in zona Aviatiei, in jur de 60 m2, pet friendly.Aviației, Bucharest, Romania


perus
Yes


Pets I can visit:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish

Pets I can board:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish


Mo-Su 8:00- 22:00

Reviews (10)

Ionita

Totul a fost in regula. Multumim !

16/04/2018 · Pet Sitting

Andreea

Ada a fost foarte draguta si flexibila, chiar daca am fost nevoita sa prelungesc programul fata de ceea ce discutasem initial. Fufu a plecat vesel de la ea, deci cred ca s-a simtit bine :).

16/04/2018 · Pet Sitting

Lior

Sper sa reusim.o colaborare de lunga durata! Foarte serviabila si politicoasa...foarte respectuoasa. Va recomand cu mare incredere

27/06/2018 · Pet Sitting

Roxana

Ada a avut grija de cele 2 pisici ale noastre si ne-a informat zilnic cu privire la starea lor. Voi mai apela la serviciile ei si pe viitor.

14/08/2018 · Pet Sitting

Maria-Cristina

Cățelușul meu a început sa plângă atunci când a văzut ca Ada nu vine cu noi acasă! Este foarte iubitoare cu blanosii, politicoasa și flexibila. Recomand! ♥️

18/11/2019 · Pet Sitting

Laura

Ada este acel om care ne a oferit tot ce a avut si ce a simtit mai mult pentru a ne fi alaturi atunci cand noi am avut nevoie de ea! Noi aveam acest pui de pisicuta doar de o saptamana, si au fost multe lucruri pe care ea le a observat si a dorit sa le rezolve cat mai repede, inainte de a ne intoarce noi. Si pentru binele Akirei, dar si pt ca, pur si simplu, acesta este sufletul ei. De o sensibilitate rara! Multumim enorm, Ada, pt toata linistea pe care ne ai daruit o!

10/07/2020 · Pet Sitting

Alexandru

Excelent! A avut grija de puiul nostru, ne-a trimis poze zilnic și ne-a ținut la curent. Foarte bună comunicare. Cățelul nostru este reticent cu străinii, de regulă, dar cu Ada s-a înțeles din prima foarte bine. Recomandam cu căldură!

06/09/2020 · Pet Sitting

Ana

Desi pisicile mele au avut nevoi destul de complexe de tratament in perioada in care am fost plecata (pastile, sirop - unul cu gust extrem de neplacut pentru ele, dar si injectabil), Ada a fost perseverenta, le-a castigat increderea, chiar si afectiunea, si le-a administrat tratamentele cu succes. Avem incredere absoluta in ea, ne bucuram ca am cunoscut-o si o vom cauta de cate ori avem nevoie, pe viitor. Multumim mult, Ada, toti trei: :)

13/09/2020 · Pet Sitting

Dana

Super profi și atenta cu pisicuta noastră ,în fiecare zi am primit poze și ne-a ținut la curent cu starea ei.Recomand!

03/01/2021 · Pet Sitting

Virginie

Ada already took care of our cat 2 times, and everything went perfect! Do not hesitate to contact her!

28/02/2021 · Pet Sitting

Review

Bucureşti , , , , ,