Iubesc toate necuvantatoarele!pet sitteri verificati personal


Despina-Gabriela

· 20 years experience

Pet Sitter or Pet nanny, I offer Dog walking, Visit cats, in București

Am 33 de ani, locuiesc in Bucuresti, sector 6. Am 5 cateluse, o broasca testoasa si o zebra australiana. Iubesc foarte mult animalele si de aceea am considerat ca un job ca pet sitter sau/si dog walker mi s-ar potrivi manusa. Imi place sa cred ca experienta cu propriile animale de companie si ale celor apropiati mie dar si ale celor care au apelat la serviciile mele utilizand acest site, dar mai ales afectiunea si compasiunea pe care le nutresc fata de animale, in general, garanteaza pentru mine. Mentionez ca nu detin carnet de conducere. In trecut am avut in grija un labrador golden, o broasca testoasa, perusi ondulati si porcusor de guinea dar la momentul actual, din lipsa spatiului si a conditiilor satisfacatoare, nu pot caza un animal in propria locuinta. Cu toate acestea cred ca voi putea fi de folos unor persoane care nu au timp suficient pentru a se ocupa corespunzator de copilasii lor necuvantatori. Tarifele afisate sunt valabile pentru sectorul 6. Ca zone, prefer Dr. Taberei, Militari, Ghencea, Cotroceni.Strada Vlădeasa, București, România


Pets I can visit:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish

Pets I can board:


L-V: 13.30-21.30

Reviews (5)

Andreea

A fost prima noastra experienta cu un pet sitter dar am avut incredere si pt 8 zile am stat linistiti in concediu. Am primit zilnic poze si filmulete cu catelul si motanelul iar fetele lor vesele spuneau totul. I-am gasit voiosi si parca mai mari, crescusera intre timp :) . Sper sa fie libera si data viitoare cand vom mai avea nevoie. Suntem foarte multumiti, plus ca a udat si plantele din gradina :) . Multumim mult!!

02/08/2019 · Pet Sitting

Maria

Gabi a fost minunata. Catelul nostru a placut-o instantaneu. Este foarte iubitoare cu animalele. Desi a avut in grija catelusul si pisoii nostrii au primit atentie si mangaieri la fiecare intalnire cu ea. Am primit zilnic numeroase fotografii si videouri din timpul plimbarilor. A respectat atent cerintele noastre si vom mai apela cu incredere la serviciile ei.

03/08/2019 · Pet Sitting

Sorina

Sunt foarte, foarte multumita!

17/08/2019 · Pet Sitting

Lucia

O persoana deosebita, calda si atenta la toate cerintele mele. Am primit zilnic poze si filmulete cu pisicuta mea. La intoarcere am gasit o pisica voioasa si vesela. Recomand cu caldura!

16/09/2019 · Pet Sitting

Cristina

Punctuala, serioasa, a fost foarte atenta la respectarea indicațiilor primite cu privire la alimentație (este un câine cu un regim special), foarte calda. Câinele s-a obișnuit într-un timp foarte scurt cu ea încât se uita după ea pe strada seara la plecare. O recomand călduros.

16/08/2020 · Pet Sitting

Review

București , , ,