Petsitter pisici si cateipet sitteri verificati personal
pet sitteri verificati personal


Sânziana

· 19 years experience

Pet Sitter or Pet nanny, I offer Boarding dogs, Boarding cats, Visit cats, in București

Ofer vizite si cazare (doar în interior) pentru pisici care se înțeleg bine cu cățeii. Eu am o cătelusă adultă sterilizata, are 6 ani. Locuiesc într-un apartament cu trei camere, spațiul este suficient, am spatii verzi în vecinătate și parcul Titan. Locuiesc în sectorul 3, pe Aleea Sibiană. Sunt disponibilă si pentru vizite la domiciliu pentru pisici și căței în zone accesibile cu transportul în comun, din zona Nicolae Grigorescu.Aleea Sibiana, București, Romania


cățelușa Luna (6 ani)
Yes


Pets I can visit:

Cats Dogs

Pets I can board:

Cats Dogs


Lu-Vi: 8-10 -> 19-23, Sa-Du: 9-23

Reviews (9)

Raluca

Am lasat catelul pentru 4 zile in perioada revelionului, serviciu pentru care sunt foarte multumita. Desi a fost perioada libera, a fost draguta sa se trezeasca dimineata devreme ca sa primeasca catelul. Este o persoana prietenoasa si iubitoare de animale, ea avand la randul ei o catelusa si un motan cu care catelul meu s-au imprietenit rapid. Mi-a trimis poze in fiecare zi cu catelul iar cand am fost sa il iau catelul s-a dus la ea sa o pupe 😁. Recomand cu incredere.

04/01/2018 · Pet Sitting

N/A

Sanziana este o fata deosebita care adora animalele si le ingrijeste ori de cate ori are ocazia, fara sa astepte ceva in schimb. Puteti apela cu incredere la ea!

09/08/2018 · Pet Sitting

Sanda

Dra Sanziana a fost deosebit de atenta cu pisica noastra. Ne=a trimis poze cu pisica pe tot parcursul sederii acesteia la dinsa. Am fost foarte multumiti si o recomandam cu toata caldura.

22/08/2018 · Pet Sitting

Carmen

Sanziana a fost atenta la nevoile Bilutei si s-au inteles tare bine in perioada in care am fost plecata de acasa! Am primit update-uri constante de la ea si s-a pliat pe micile modificari aparute (e.g. nevoia de hrana) cu bunavointa :) O recomand cu caldura! :)

27/08/2018 · Pet Sitting

Ecaterina

Ii sunt recunocatoare Sanzianei care a avut grija de motanul meu pentru o perioada destul de lunga. L-am gasit linistit si ingrijit iar in tot acest timp comunicarea cu Sanziana a fost foarte placuta.

17/09/2018 · Pet Sitting

Siciu

Cainele nostru a fost foarte fericit cu Sanziana iar noi am fost foarte linistiti, stiind ca patrupedul nostru este in siguranta. A fost foarte flexibila si ne-a trimis filmulete si poze cu catelul nostru. O recomandam cu incredere :)

21/10/2018 · Pet Sitting

Anca

Sanziana este o tipa de incredere si foarte faina. Motanul meu s-a simtit foarte bine cu ea. As recomanda-o oricand cu caldura :)

11/08/2019 · Pet Sitting

Celia

Am colaborat foarte bine cu Sanziana, ne-am inteles perfect, mi-a fost foarte usor sa am grija de motani. Am putut sa imi dau seama, la telefon, ca si ea are foarte multa experienta cu animalutele, deci sunt convinsa ca e un pet sitter de exceptie.

06/01/2020 · Pet Sitting

Claudia

Am lasat-o pe Luna, puiut neastamparat de golden de 6 luni cu Sinziana si totul a fost perfect .Catelusa s-a intors sa o pupe la plecare, a fost foarte incantata de prezenta celeilalte Luna-catelusa Sanzianei si totul a decurs exact cum imi doream. Are experienta cu animalele, este o persoana foarte calda deci o recomand cu drag si sunt convinsa ca Luna, catelusa mea va fii incantata sa o revada .

15/02/2021 · Pet Sitting

Review

București , , , ,