Pet sitting 🐾pet sitteri verificati personal


Mihaela

· 12 years experience

Pet Sitter or Pet nanny, I offer Boarding dogs, Boarding cats, Dog walking, Visit cats, in București

Buna! Sunt Mihaela, sunt terapeut pentru copiii cu dizabilități si una dintre placerile mele este sa imi petrec timpul înconjurată de animale. Am un Golden Retriever in vărsta de doi ani, sociabil si dornic de a se juca cu alte animale. Ofer cazare si dragoste pentru căței, pisici, rozătoare sau păsări.Șoseaua Berceni 9, București, România


Câine- Golden Retriever, doi perusi
Yes


Pets I can visit:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish

Pets I can board:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish


Luni, Miercuri, Vineri intre 14-22 si toate weekendurile

Reviews (11)

Ana

Cățelușa mea a fost foarte bine îngrijită și fericită. Pe viitor voi mai apela cu cea mai mare încredere!

18/07/2022 · Pet Sitting

Ana

Cățelușa mea a fost tare bine îngrijită și fericită, voi apela și pe viitor cu cea mai mare încredere!

18/07/2022 · Pet Sitting

Dana

Recomand cu caldura! Mihaela este o fata minunata, calda, cu adevarat iubitoare de animale. Vom apela mereu cu drag si incredere, stiind ca blanosul nostru rasfatat primeste toata atentia si grija necesara.

30/06/2022 · Pet Sitting

Roxana

Super colaborare cu Mihaela, este atenta si rabdatoare si s-a imprietenit rapid cu cele 2 pisici care se sperie usor. Apelez la ea ori de cate ori am nevoie, ceea ce va doresc si voua 😉

30/06/2022 · Pet Sitting

Silvia

Recomand cu caldura! Deja suntem clienti fideli de la sfarsitul anului 2021. Avem o catelusa bischon havanez Lala, aproape oarba si destul de challenging ca temperament, insa Mihaela si Milo au facut-o sa se simta in siguranta si ii ofera mereu un spatiu prietenos. Putem pleca linistiti de fiecare data, pentru ca am incredere in Mihaela ca o ingrijeste pe Lala asa cum ne dorim si ca stie sa abordeze momentele dificile asa cum am face si noi (poate chiar mai bine). Lala se simte bine la ei, si de fiecare data am luat-o inapoi linistita ceea ce este foarte important. Revenim de fiecare data cu bucurie pentru ca avem incredere ca Lala este pe maini bune, este ingrijita, rasfatata si se simte bine in lipsa noastra.

29/06/2022 · Pet Sitting

Secarea

Catelusa mea de 7 luni a fost bine ingrijita de Mihaela, a fost scoasa la plimbare, a socializat si s-a jucat cu labradorul sitterului. Din pacate toata experienta m-a costat 370ron de vineri dupa amiaza 17h00 pana duminica 19h30, fata de 200ron cat mi-am programat (100ron/zi). Inca 50ron pentru cele doua ore si jumatate in plus fata de 48, plus un cablu apartinand sitterului in valoare de 120ron, aparent ros de catelusa mea. O recomand pe MIhaela pentru modul in care se ingrijeste de animale, insa doar daca sunteti deschisi a va asuma eventuale costuri neprevazute pentru perioada in care cainele este sub supravegherea si in responsabilitatea ei.

16/02/2022 · Pet Sitting

Ioana

Mihaela a avut grija de perușul meu, Pui, cele 10 zile cât am fost plecată și sunt mega mulțumită! E clar că este foarte caldă și blândă cu animăluțele, Pui nu arăta deloc stresat sau supărat când l-am revăzut, și nici în pozele pe care mi le-a trimis Mihaela. Se vedea că se simte bine și că se acomodase, ceea ce înseamnă că a avut parte de un mediu liniștit și fără stres. In plus, Mihaela este foarte prietenoasă și caldă că persoană, îți este mai mare dragul să stai de vorba cu ea. 100/10, would absolutely ask her to pet sit for me again! Recomand cu caly! 💖

28/09/2021 · Pet Sitting

Andreea

Sunt foarte incantata de Mihaela, cu siguranta voi mai apela la serviciile ei. Catelusa mea Joy a plecat foarte fericita de la ea. Pe langa faptul ca a fost foarte bine ingrijita, i-a prins foarte bine si socializarea cu Milo, catelul Mihalelei. Am primit constant poze si video-uri, ceea ce m-a facut ca am un concediu mai linistit. Se vede ca Mihaela iubeste foarte mult animalele si ca e o fire calda. O recomand cu mult drag!

11/09/2021 · Pet Sitting

Dana

Mihaela a fost ca o a doua mamica pt cele 5 pisici ale mele. Sunt FOARTE multumita!!! Este o fata extraordinara, iubesre cu adevarat animalele. O recomand cu cea mai mare incredere!!!

23/06/2021 · Pet Sitting

Irina

Am fost super incantati, cainele nostru a fost un rasfatat, l-am luat foarte fericit si jucaus, s-a inteles minunat cu cainele familiei si cu siguranta vom pastra legatura.

21/02/2021 · Pet Sitting

Irina

Cel mai bun petsitter ever, cu un caine minunat, labradorul nostru s-a simtit extraordinar la ei. L-am lasat 8 zile, timp in care am primit poze, filmari, vesti despre el, se vedea ca era foarte fericit. Cu siguranta vom mai tine legatura! ❤️

21/02/2021 · Pet Sitting

Review

București , , , , ,