Pet Sitter Lujeruluipet sitteri verificati personal


Adina

· 13 years experience

Pet Sitter or Pet nanny, I offer Boarding dogs, Dog walking, in București

Buna, sunt Adina, lucrez cu animale (petsitting) de 4 ani, dar am avut catei de la 13 ani. Am lucrat atat cu catei de talie mica (combinatie de chihuahua ramasa surda in urma unei boli) la amstaff. Nu am lucrat inca cu pisici, dar as vrea sa incerc ^^Aleea Zorelelor, București, Romania


No


Pets I can visit:

Pets I can board:

Dogs


In principal in weekend, dar am programul destul de flexibil la munca cat sa ma ocup si in cursul saptamanii

Reviews (4)

Cristina

Am anuntat-o si am insistat inca de la inceput (telefonic, inainte sa ne intalnim) ca a mea catelusa este extrem de energica si entuziasta (e metis de labrador, are 6 luni si peste 15 kg), a zis ca se descurca. Cand am preluat catelusa de la ea m-a anuntat ca ar trebui dresata (sunt de acord aici, insa am insistat de la inceput ca nu e usor de stapanit si a insistat ca e ok, se descurca), ca e prea energica (nu stiu de ce lumea nu ia de buna ce ii zici de la inceput). A zis ca pe viitor nu o mai ia, ca are casa f mica si ea e mare (casa era mica si ea mare si inainte sa o duc eu acolo si stia ambele aspecte). In rest, am primit update-uri doar cand am intrebat eu, nu pot sa zic ca am fost extrem de incantata de comunicare, dar deh, catel energic. Per total acord 4 stele, deoarece a avut grija de ea si stiu ca nu e usor de stapanit. Dar impresia de final a fost... meh...

18/05/2021 · Pet Sitting

Claudia

Excelent . Adina a fost disponibila sa ne intalnim inainte de a lasa cainele la ea, pt a vedea cum interactioneaza, s-a comportat ft frumos cu Luna si ne-a tinut la curent pe wapp cu tot . Răspunde prompt la mesaje se simte ca are experienta cu cainii, asa ca Luna goldenul nostru de 6 luni o adora . Recomand cu drag .

08/02/2021 · Pet Sitting

Claudia

Luna, goldenul nostru de 6 luni a revenit extrem de fericita de la Adina. Plus ne-a dat o gramada de idei despre ce ar bucura-o pe Luna. Raspunde promp la mesaje, trimite si poze cu animalutul, deci m-am simtit in completa siguranta sa las catelusa cu ea . Recomand cu multa caldura.

08/02/2021 · Pet Sitting

Lucian

Catelusa noastra Maya a stat la Adina 4 zile. Am gasit-o foarte fericita si bucuroasa, Adina a avut grija de ea si i-a dat toata atentia necesara. Ne-a trimis poze hazlii cat timp am fost plecati. Recomand cu incredere.

05/10/2020 · Pet Sitting

Review

București , ,