Petsitter pt. pisici și câini-studentă medicinăpet sitteri verificati personal
pet sitteri verificati personal

Kim

· 9 years experience

Pet Sitter or Pet nanny, I offer Boarding dogs, Boarding cats, Dog walking, Visit cats, in București

De 10 ani am experiență cu animăluțe. Imi plac plimbările luuuungi și sper că pet-ul tău e pregătit de aventură!Militari, București, România


Yes


Pets I can visit:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish

Pets I can board:

Cats Dogs Turtles Fish


Luni-Duminică 5:00 AM-22:00

Reviews (9)

Roxana

A fost o placere sa o cunosc pe Kim, foarte responsabilă, atenta, comunicativă, l am lasat la ea patru zile pe Toto, cocker spaniel in varsta de 6 ani, si chiar m am putut relaxa. Cu siguranta voi mai apela la ea. Mulțumesc

05/06/2023 · Pet Sitting

Anca

Numai cuvinte de lauda. Nota 10 cu felicitari! Am fost foarte multumita, s-a ocupat de catel, s-a jucat cu el, l-a plimbat... intr-un cuvant, l-a rasfatat. Cred ca a fost dragoste la prima vedere :) Recomand cu incredere!

29/05/2023 · Pet Sitting

Cristina

Iti multumim, Kim pentru grija si atentia oferita catelusului nostru Taz. Inca de cand ne-am cunoscut am stiut ca o sa fie pe maini bune in cele 10 zile petrecute in grija ta. Esti o persoana deosebita si ma bucur ca ne-ai sarit in ajutor la momentul solicitat si necesar pentru noi. Te recomandam cu drag. P.S:Multumim de poze si afectiune in numele lui Taz :)

09/10/2022 · Pet Sitting

Ilinca

Recomand cu incredere! Catelusa mea s-a simtit foarte bine cu ea. ❤️

07/09/2022 · Pet Sitting

Miki

Sunt foarte multumit de grija si atentia de care a dat dovada. O recomand cu toata caldura.

02/09/2022 · Pet Sitting

Miki

Am fost foarte multumit de grija acordata pisicii mele. In alegerea mea a contat si faptul ca nu mai are in grija si alte animale in acelasi apartament, nestiind cum va reactiona pisica mea in interactiunea cu ele. In final am descoperit o persoana foarte serioasa, grijulie si atenta la cele mai mici detalii pentru o ingrijire de cea mai buna calitate. O recomand cu toata increderea.

29/08/2022 · Pet Sitting

Multumesc!!

29/08/2022 · Pet Sitting

Vlad

Kim este un super sitter. A avut grija de al meu beagle cu mare drag, i-a administrat medicamente, l-a plimbat mai mult decat am stabilit cu ea initial... Mi-a trimis poze si update-uri pe whatsapp frecvent, mereu cu o atitudine pozitiva. Am fost tare relaxat ca l-am lasat in mainile ei. Pe viitor tot la ea voi apela - cu siguranta! Recomand cu incredere!

15/08/2022 · Pet Sitting

Multumesc!! Il mai aștept pe Mihai ! ^^

16/08/2022 · Pet Sitting

Simona

Am postat un public request de care domnisoara a fost interesata, raspunzand cu o oferta. Cu doua saptamani inainte de data evenimentului ne-am auzit la telefon, totul in regula. Cu alte 3 zile inainte de eveniment iar ne-am auzit, urmand sa revina dupa ce isi verifica programul pentru a imi spune cand ne putem cunoaste. Aceasta pre-cunoastere a fost propusa tot de ea, eu n-am vrut sa o suprasolicit cu nimic. In aceeasi si seara mi-a dat un mesaj in care imi zicea ca pleaca din Bucuresti si nu mai poate sta cu al meu catel. Daca nu esti sigura de ceva, nu mai raspunde la requesturi si ai taria de a iti asuma cand incurci pe cineva cu un telefon, nu printr-un mesaj.

03/08/2022 · Pet Sitting

Bună ziua! Imi cer scuze pentru asta, dar decesul nu se poate programa. Multumesc de intelegere!

12/08/2022 · Pet Sitting

Cristina

Sunt multumita de serviciile de petsitting oferite. A stat cu un catel in varsta cu dieta speciala.

28/09/2021 · Pet Sitting

Review

București , , , , ,