Pet sitter ❤️😺🐶pet sitteri verificati personal

Raluca

· 24 years experience

Pet Sitter or Pet nanny, I offer Boarding cats, Dog walking, Visit cats, in București

Iubesc foarte mult animalutele, am avut de cand eram mica pisici, catel, pui de gaina, hamsteri, iepure... De asemeni, am avut grija si de animalutele prietenilor si familiei si de-a lungul timpului am salvat multe pisicute si catelusi carora le-am gasit casute.  Am experienta cu animalute anxioase, bolnavioare sau cu alte nevoi speciale si fac tot posibilul pentru a se simti comfortabil in prezenta mea. Vizitez sufletelele blanoase la domiciliu, am grija de nevoile lor, le scot la plimbare, vorbim, ne jucam si ma asigur ca se simt bine in perioada in care lipsesc de acasa parintii lor. Ofer gazduire pentru pisici, pasari, hamsteri, pesti, broscute testoase si ma asigur ca vor avea o vacanta distractiva si in siguranta. Pe catei ii vizitez la ei acasa, ii scot la plimbare, si am grija sa aiba apa si mancarica la dispozitie. Trimit poze si detalii de la interactiuni pentru a va simti linistiti si relaxati in concediu! 🙂 Preturile si orele sunt orientative, sunt flexibila in cazul mai multor animale/situatii speciale/perioade prelungite, le vom stabili impreuna in functie de caz, la vizita de cunoastere.Titan, București, România


Yes


Pets I can visit:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish

Pets I can board:

Cats Birds Rodents Turtles Fish


L-D 8-20

Reviews (9)

Luminița

Raluca este o adevărată iubitoare de animale. Pisicuțele noastre au fost îngrijite și răsfățate, s-a jucat cu ele și ne-a trimis filmulețe după fiecare vizită. Recomand!

16/08/2023 · Pet Sitting

Razvan

Am colaborat foarte bine, m-a anuntat mereu cum a fost, catelusa a fost foarte fericita cu ea. Recomand cu incredere.

11/01/2023 · Pet Sitting

Andreea

Raluca este o persoana sensibila si speciala, am simtit-o aproape inca de cand am schimbat primele mesaje, iar perioada in care am lasat-o pe Molly, pisicuta mea, la Raluca, nu a facut decat sa confirme acest lucru. Molly a petrecut cu Raluca 2 saptamani, perioada in care am comunicat zilnic, am primit poze si filmulete. Casa Ralucai este primitoare si echipata pentru nevoile oricarei pisicute. Am revenit ieri si am gasit o pisica fericita, vesela si iubitoare. O recomand din tot sufletul pe Raluca, aceste 5 stele sunt insuficiente.

10/01/2023 · Pet Sitting

Sandra

Raluca took care of our cats during our trip. Kittens like her very much, you can see that she has a good approach to animals. She always showed up on time, sent us pictures and we were in constant contact. I would recommend her and will certainly use her services again.

04/01/2023 · Pet Sitting

Georgiana

Raluca a fost minunata cu Lizzie, a avut multă grija de pisicuța noastră care s-a simțit foarte bine cu ea. Am avut încredere in ea de la prima întâlnire, a ajuns de fiecare data la pisicuța la orele agreate și ne-a trimit poze , filmulețe ca sa știm cum se simte pisicuța. De fiecare data era fericita, se juca , alerga , torcea, mânca și nu a avut nici o problema in absenta noastră. Am găsit o pisicuța fericita și totul in ordine in casa :) Mulțumim tare mult, Raluca!!! Vom apela cu siguranța din nou la tine când plecam sa ai grija de Lizzie 🤗

24/10/2022 · Pet Sitting

Dumitrita

Maia, catelusa noastra, a fost in grija Ralucai pentru 4 zile si suntem foarte multumiti. Raluca a avut cheile casei si a venit in fiecare zi, conform orarului stabilit impreuna, sa o plimbe si sa o hraneasca pe Maia. Am tinut legatura in permanenta si am fost foarte linistiti pentru ca ne dadeam seama din pozele trimise ce bucuroasa era catelusa in prezenta Ralucai. O recomandam din toata inima!

21/09/2022 · Pet Sitting

Oana

Exact când am fost noi plecați, motanii noștri s-au îmbolnăvit. Noroc că-i lăsasem în grija Ralucăi! Raluca a alergat la veterinar, i-a supravegheat pe motani cu multă, multă atenție și ne ținea la curent zilnic cu privire la starea lor în detaliu. Raluca nu doar că are grijă de pisicile clienților ei, dar pune și mult suflet. Mulțumim tare mult, Raluca!

05/09/2022 · Pet Sitting

IOANA

Ma numesc Popa Ioana. Am avut o colaborare de o săptămână cu Raluca, incredintandu-i motanelul meu pe tru perioada concediului. Ne-a câștigat încrederea de la prima vizita prin blândețea, seriozitatea și dedicarea ei. Când spun ne-a ma refer la mine și motănelul meu. După 7 zile am găsit un motănel fericit și sănătos Nu exagerez dacă spun ca a doua zi după sosirea mea se ducea la ușa și o aștepta să vină. O recomand din toată inima iubitorilor de animalule. Nota mea pentru Raluca 13

05/09/2022 · Pet Sitting

Ghinoiu

Am avut o colaborare excepțională cu Raluca! Pisicile noastre au avut parte de multă grija și iubire cât timp am fost in concediu, s-au acomodat foarte ușor și erau foarte fericite sa o vada. Deși sunt foarte speriate când cunosc oameni noi, am fost plăcut surprinsă de faptul ca s-au apropiat din prima zi și au ajuns sa dea pupici la plecare! Am primit poze și am comunicat zilnic, astfel ca am putut sta liniștiti in vacanța, știind ca pisicuțele sunt in siguranța. Totul a decurs perfect, recomand cu toată caldura, Raluca este o persoana minunata!

02/09/2022 · Pet Sitting

Review

București , , , ,