Plimb/ hranesc/ îngrijesc animalutul tau de companiepet sitteri verificati personal

Draghici

· 30 years experience

Pet Sitter or Pet nanny, I offer Boarding dogs, Boarding cats, Dog walking, Visit cats, in București

Dacă nu ai timp de plimbare zilnică a animalutului tau sau vrei sa pleci in concediu si nu are cine să aibă grijă de el, atunci eu sunt aici sa te ajut. Detin animalute de companie , fac voluntariat in adăposturi si am terminat liceul veterinar.Strada Copăceni, București, România


2 fetite de 6 si 19 ani
Yes


Pets I can visit:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish

Pets I can board:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles


6-19

Reviews (13)

Paraschiva

Buna ziua doamna Draghici si va multumim din suflet pentru tot! Va dorim multa sanatate si Dumnezeu sa va lumineaze viata mereu! Apelati cu incredere la serviciile acestei doamne, pentru noi a fost o minune! De la primul ”Alo” taote itele incurcate din acea expeditie s-au aliniat si au constituit inceputul unei povesti frumoase pe care o vom purta in suflet toata viata. ”Aveti ore neobisnuite de predare/ preluare pufoasa? - Nicio problema!”,”E sperioasa si sufera cand e despartita de stapan? - Nu va faceti griji ca ne pupam, ne iiubim si o sa fie bine”, ”Sa va lasam cutia de transport? - Dar ce sa fac cu ea, avem suficiente paturi unde sa se relaxeze”, ”Aveti nevoie de un sfat pe unde sa lasati masina in siguranta? - Va spun eu ce si cum”. Cam asa a decurs relatia cu aceasta minunata doamna, Cat timp am fost plecati am primit poze cu pufoasa intr-un maxim de rasfat! Multumim inca o data si succes pe toate planurile!

08/08/2023 · Pet Sitting

Andreea

A fost pentru prima data când mi-am lăsat catelusa în grija cuiva străin. Doua săptămâni a fost în regim de cazare si ma bucur ca a fost în grija ei, mai ales ca Missy este paralizata si trebuie ajutata sa facă pipi. Este o persoana foarte comunicativa si înțelegătoare, a înțeles frica mea și mi-a dat un sentiment de liniște. Am comunicat în fiecare zi, am primit poze, am vorbit pe camera, am simțit mereu ca totul e bine. O recomand clar, mai ales ca este o iubitoare de animale și știe si cum sa se facă plăcută de aceștia.

08/08/2023 · Pet Sitting

Geanina

Puiul nostru Waffle, un poodle toy de 7 luni, a stat cu Alina o saptamana si, desi am plecat in vacanta cu inima stransa, pentru ca era pentru prima data cand il lasam cu altcineva, in alt loc decat acasa, s-a dovedit a fi o experienta foarte placuta, atat pentru el cat si pentru noi. Alina este o persoana foarte calda si placuta, iubeste animalele si a avut foarte mare grija de puiul nostru. Am primit fotografii si filme zilnic cu el, a comunicat tot timpul cu noi, iar noi am avut o vacanta linistita stiindu-l in siguranta, intr-o familie unde a primit aceeasi afectiune ca acasa. Suntem foarte multumiti si vom apela la Alina de cate ori vom acea nevoie. Multumim din suflet, Alina!

24/10/2022 · Pet Sitting

Romila

Fiind prima oară când am apelat la acest tip de serviciu, am facut-o cu tot felul de temeri, mai ales ca urma sa plec din țară pentru două săptămâni. După primele zile în care sunam în fiecare seară, după ce am primit poze și asigurări că totul este bine, m-am mai liniștit. Mulțumesc încă o dată Alinei, care a avut grijă de cățelușa mea, a dus-o și la țară la aer curat și mi-a dat și niște sfaturi utile.

19/10/2022 · Pet Sitting

Fulop

Am lăsat cățelul liniștiti la ea timp de o săptămâna și totul a decurs foarte bine. Recomand!

11/06/2022 · Pet Sitting

Catalin

Alina ne-a fost de mare ajutor! A avut grija de catelusa noastra timp de 3 zile si ne-a tinut in permanenta la curent prin poze si mesaje reconfortante. O recomandam pentru seriozitate, angajament si umor ! :)

29/05/2022 · Pet Sitting

Sofia

I'm very satisfied, my dog had a great time, we got photos and videos and he left reluctantly when I picked him up! Also, I got some great advice!

22/05/2022 · Pet Sitting

CONSTANTIN

Recomand cu incredere! Nu am continuat procesul de petsitting cu dansa din cauza unor probleme personale, insa de la primele cuvinte la telefon mi-am dat seama ca este o persoana extraordinara! Felul in care vorbeste despre animale si faptul ca a ascultat fiecare cuvant pe care i l-am spus, m-au facut sa am mare incredere ca catelusul meu va fi in siguranta!

29/07/2021 · Pet Sitting

Adrian

A fost o 'bona' super pentru Monty recomand cu căldură!

24/07/2021 · Pet Sitting

Claudia

Alina este extraordinara. Se vede siguranta in a gestiona un blanos neastamparat, Luna catelusa mea de 7 luni era foarte fericita si energica la revedere. Raspunde prompt si se adapteaza la mici schimbari de program, deci o recomand cu drag pentru momentele in care aveti nevoie de ajutor cu blanosii.

22/03/2021 · Pet Sitting

Delia

Recomand cu toata increderea! Alina este o persoana foarte calda, responsabila si prietenoasa. Rocco a fost ingrijit si rasfatat din plin. A fost gazduit o saptamana si zilnic am primit poze + video-uri cu el. Am petrecut o vacanta linistita stiind ca e pe maini bune. Multumesc pentru tot!

15/09/2020 · Pet Sitting

Adina

Ii multumesc din suflet Alinei pentru afecțiunea și grija oferită catelului meu în cele nouă zile in care am fost plecată în vacanță. Am tinut legatura zilnic si am primit informații despre starea sa, poze si filmulete. Am apreciat că a fost extrem de înțelegătoare si răbdătoare cu bichonelul meu pupacios si dornic de atenție. O recomand cu drag.

20/08/2020 · Pet Sitting

Cristina

Recomand cu drag!

19/09/2019 · Pet Sitting

Review

București , , , , ,