Plimb/ hranesc/ îngrijesc animalutul tau de companiepet sitteri verificati personal


Draghici

· 30 years experience

Pet Sitter or Pet nanny, I offer Boarding dogs, Boarding cats, Dog walking, Visit cats, in București

Dacă nu ai timp de plimbare zilnică a animalutului tau sau vrei sa pleci in concediu si nu are cine să aibă grijă de el, atunci eu sunt aici sa te ajut. Detin animalute de companie , fac voluntariat in adăposturi si am terminat liceul veterinar.Strada Copăceni, București, România


2 fetite de 6 si 19 ani
Yes


Pets I can visit:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish

Pets I can board:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles


6-19

Reviews (9)

Fulop

Am lăsat cățelul liniștiti la ea timp de o săptămâna și totul a decurs foarte bine. Recomand!

11/06/2022 · Pet Sitting

Catalin

Alina ne-a fost de mare ajutor! A avut grija de catelusa noastra timp de 3 zile si ne-a tinut in permanenta la curent prin poze si mesaje reconfortante. O recomandam pentru seriozitate, angajament si umor ! :)

29/05/2022 · Pet Sitting

Sofia

I'm very satisfied, my dog had a great time, we got photos and videos and he left reluctantly when I picked him up! Also, I got some great advice!

22/05/2022 · Pet Sitting

CONSTANTIN

Recomand cu incredere! Nu am continuat procesul de petsitting cu dansa din cauza unor probleme personale, insa de la primele cuvinte la telefon mi-am dat seama ca este o persoana extraordinara! Felul in care vorbeste despre animale si faptul ca a ascultat fiecare cuvant pe care i l-am spus, m-au facut sa am mare incredere ca catelusul meu va fi in siguranta!

29/07/2021 · Pet Sitting

Adrian

A fost o 'bona' super pentru Monty recomand cu căldură!

24/07/2021 · Pet Sitting

Claudia

Alina este extraordinara. Se vede siguranta in a gestiona un blanos neastamparat, Luna catelusa mea de 7 luni era foarte fericita si energica la revedere. Raspunde prompt si se adapteaza la mici schimbari de program, deci o recomand cu drag pentru momentele in care aveti nevoie de ajutor cu blanosii.

22/03/2021 · Pet Sitting

Delia

Recomand cu toata increderea! Alina este o persoana foarte calda, responsabila si prietenoasa. Rocco a fost ingrijit si rasfatat din plin. A fost gazduit o saptamana si zilnic am primit poze + video-uri cu el. Am petrecut o vacanta linistita stiind ca e pe maini bune. Multumesc pentru tot!

15/09/2020 · Pet Sitting

Adina

Ii multumesc din suflet Alinei pentru afecțiunea și grija oferită catelului meu în cele nouă zile in care am fost plecată în vacanță. Am tinut legatura zilnic si am primit informații despre starea sa, poze si filmulete. Am apreciat că a fost extrem de înțelegătoare si răbdătoare cu bichonelul meu pupacios si dornic de atenție. O recomand cu drag.

20/08/2020 · Pet Sitting

Cristina

Recomand cu drag!

19/09/2019 · Pet Sitting

Review

București , , , , ,