Am grija de animale in Clujpet sitteri verificati personal

Andrada

· 8 years experience

Pet Sitter or Pet nanny, I offer Boarding dogs, Boarding cats, Dog walking, Visit cats, in Cluj-Napoca

Imi place sa am grija de animale de companie. Am avut si ale mele, dar strict pet sitting fac deja de 8 ani. Am inceput printr-un adapost privat, tocmai din acest motiv sunt persoane care ma cunosc si ma pot recomanda, printre care chiar si Asociatia Nuca sau Asociatia Ronda. Animalele vor sta cu mine in camera, intr-un apartament în Mănăstur, cu zona verde aproape. Din acest motiv, momentan accept doar animale de talie mica sau medie. Daca e cazul, pot administra si medicamente. NU IAU ANIMALE LA MINE CARE NU SUNT DRESATE SA NU FACĂ IN CASA. VA ROG SA FIȚI SINCERI ȘI NU MAI MODELAȚI ADEVARUL, CA SA NU FIU PUSĂ IN SITUAȚII NEPLĂCUTE NICI EU NICI DVS! VA MULȚUMESC PENTRU ÎNȚELEGERE!Mănăștur, Cluj-Napoca, România


Yes


Pets I can visit:

Cats Dogs Rodents Turtles Fish

Pets I can board:

Cats Dogs Rodents Turtles Fish


Reviews (29)

Melissa

Andrada took care of our kitten for 3 weeks while we were on holiday. Everything went well. Andrada was very flexible, with drop off and pick up times, which was great. She sent pictures every time we asked for. When we picked up the cat, he seemed happy and well-fed. I would recommend Andrada and use her services again.

09/01/2023 · Pet Sitting

Thank you Melissa! Vlăduț is so adorable ❤️

10/01/2023 · Pet Sitting

Lisa

NU RECOMAND DELOC ! Nu a respectat niciuna dintre instrucțiunile pe care i le-am dat pentru îngrijirea pisicii mele... Pisica mea și pisica prieteni mele au fost lăsate într-o bucătărie mică timp de două săptămâni. Toate lucrurile pisicii mele miros a urină. Pătura îi era îmbibată cu urină. A trebuit să spăl și să dezinfectez litiera de mai multe ori pentru a încerca să îndepărtez mirosul de urină... Din păcate, încă miroase și cred că trebuie să cumpăr una nouă... Toate bolurile erau murdare de mâncare, chiar și cel cu apă. Pe lista de instrucțiuni, (pe care m-a asigurat că o citise...), cerusem apă curată în fiecare dimineață. Nisipul din litieră NU a fost schimbat timp de două săptămâni!!!!!!!!!!!! M-am oferit de mai multe ori să comand nisip prin Bringo. Mi-a spus că mă va anunța când va fi acasă, dar nu a mai făcut-o... În cele din urmă a spus că va lua ea nisip, dar nu a mai făcut-o... Am întrebat-o de ce s-a comportat așa și dacă își regretă faptele, dar nu părea să o deranjeze faptul că a abuzat de animalele noastre timp de două săptămâni. Atâta timp cât a primit banii noștri, ea este fericită. Pisica mea a avut deja mai multe homestay cu petsitters, chiar mai mult de o lună în timpul verii, și nu am avut niciodată astfel de probleme. Sunt dezgustata și dezamăgită. Poate că este diferit pentru vizitele la domiciliu, dar eu chiar nu recomand să vă lăsați animalul de companie cu ea !!!!!!

06/01/2023 · Pet Sitting

Buna, Lisa, imi pare rau pentru situatia creata daca as fi stiut ca a accepta sa iti fac un favor sa iau si pisicuta prietenei tale va crea atata neadevar as fi spus NU. V-am acceptat doleantele, am fost deschisa si sincera legat de ce pot sa ofer, v-am oferit atat discount cat si gratuitati, am respectat tot ce s-a cerut si la final tot ce a-ti facut a fost sa faceti scandal in scris si sa ma agasati zilnic cu neadevaruri. Daca as fi gresit cu ceva sau nu as fi respectat ceva de pe lista voastra, mi-as fi cerut mii de scuze dar nu am cum sa fac asta; la urma urmei la mine au stat pisicile, eu am curatat dupa ele, eu le-am hranit, eu le-am oferit afectiune in perioada respectiva. Apa a fost schimbata in fiecare dimineata, in doua boluri diferite pentru ambele pisici( si pt pisicuta lui Vicky), nisipul a fost curatat zilnic ca altfel mi-ar mirosi ingrozitor in casa iar legat de nisip, de ce as cumpara nisip cand aveam deja nisip si l-am facut cadou prietenei tale Vicky. Ce mai vad aici e o tendinta de a jigni caminul meu, bucataria nu ca ar interesa pe cineva e o bucatarie chiar spatioasa pentru un roman de altfel e destul de spatioasa pt cei de afara(Franta); critici caminele noastre cand stim si noi ca in afara tarii apartamentele sunt mult mai mici ca aici. Legat de abuz, deja depasesti orice limita si te rog frumos sa incetezi, cred ca problema ta nu este cu mine ci cu superioritatea care o simti ca iti e indreptatita dat fiind faptul ca esti frantuzoaica. Si la fel cum am raspuns si la acuzele lui Vicky, iti raspund si tie aici, poate intelegi si incetezi; pisicutele au fost hranite conform celor cerute, nu ma joc cu asa ceva.

07/01/2023 · Pet Sitting

Vicky

I do not recommend this woman at all. Where to start. This foster was a disaster. With a friend, we put our two cats for 2 weeks. None of our instructions were followed. The ad is misleading. Only 1 photo was sent after a lot of request. No information unless we ask! The worst was the litter. She decided on her own that our cats went in the same litter. My friend's litter box was disgusting full of pee and she never changed the sand from the start so 2 weeks! For the litter was full of poo and pee the sand also was not changed, I have the impression. She made my food bowls gross. I even doubt the presence of a bowl of water because our cats ran towards the water arriving at our house and at the toilet! our cats never left his kitchen. she confirmed by message to my friend!! Clearly did not go to this woman. She doesn't care about your animals. She doesn't even apologize, she says she did the job when clearly she didn't! Hoping that no other animal will go to her house. she says our cats were the problem because they pee everywhere. our cats are clean if the litters are clean. she feels no remorse. AVOID AT ALL COSTS!! and finally my friend's cat became thin because she was malnourished because she did not follow the instructions given of course!

05/01/2023 · Pet Sitting

Buna, Vicky, ti-as multumi pentru review chiar si in cazul in care ar fi negativ daca ar si fi adevarat. In primul rand “femeia aceasta” are un nume si as aprecia o nota de respect iar in al doilea rand, ma bucur ca nu ai fost deranjata deloc de ziua in plus gratuita de cazare de care a beneficiat pisicuta precum si de sacul de nisip, de asemenea, gratuit. Probabil ai vazut ca sunt o persoana care daca poate ajuta si fara a avea vreun beneficiu, o face,prin urmare, impreuna cu prietena ta, Lisa, m-ati agasat in urmatoarele zile, dupa ce au plecat pisicutele, m-ati jignit si mi-ati jignit caminul, cel mai probabil pentru a beneficia de intreg serviciul gratuit. Atat in momentul in care m-ati contactat pentu cazare dar si in momentul in care ai adus pisicuta, nu ai precizat ca pisicuta nu face in litiera, ai insistat doar sa ii arat unde e aceasta, lucru pe care l-am facut, dar pisicuta a facut pipi pe covor prin urmare le-am mutat pe amandoua in bucatarie. Teoretic, daca as fi vrut sa fiu rauvoitoare v-as fi sunat sa va preluati pisicuta. De asemenea, spui ca eu am decis ca ele sa faca in aceeasi litiera, eu nu as putea decide asta dat fiind faptul ca aveau ambele litierele puse in camera si v-am spus de la inceput ca pot prelua pisicutele doar daca sunteti de acord sa stea impreuna. Cat despre malnutritie, va rog sa imi spuneti cum anume a fost posibila dat fiind faptul ca au stat constant impreuna, le-am hranit pe ambele conform celor cerute de voi si plus pacat ca nu pot pune poze aici, caci am dovezi legat de acest lucru. La fel am dovada ca a-ti cerut doar o singura data poze si v-am trimis prin urmare daca o singura data a-ti cerut de ce afirmi ca s-a pus presiune si eu nu am facut ce ai cerut. Si nu uita chiar tu ai recunoscut in scris ca pisicuta ta face in casa. Realist vorbind ti-au placut gratuitatile si ai zis ca iti poti bate joc de munca mea si sa iesi gratuit cu totul. Foarte urat din partea ta si sper sa iti fie rusine de atitudinea avuta.

07/01/2023 · Pet Sitting

Oana

Andrada a fost foarte deschisa la a avea grija de motanul meu chiar daca avea niste obiceiuri mai proaste :) a fost zilnic in vizita precum am discutat si am putut vedea ca pisicul meu era calm cand am ajuns. Ceea ce mie imi indica ca a fost confortabil in perioada in care am fost plecata.

19/09/2022 · Pet Sitting

Madalina

Andrada a fost foarte drăguța cu motanul meu, a venit in vizita chiar la ora stabilită si nu am avut deloc probleme de comunicare. Recomand pentru vizite la domiciliu :)

28/08/2022 · Pet Sitting

Alexandra

Recomand cu incredere! Andrada a ingrijit 5 animale timp de aproximativ o saptamana. 2 pisici, un caine de talie medie si 2 porcusori de guineea. S-a descurcat foarte bine, avand in vedere numarul mare de animale si lista interminabila de instructiuni pe care i-am lasat-o (2 pagini A4 :)) ). Am primit poze si am gasit animalele linistite.

22/08/2022 · Pet Sitting

Latis

A fost foarte OK totul, o recomand cu drag pe Andrada! Când m-am întors acasă din concediu, cățelușul meu era vesel și se vedea că a fost bine îngrijit. Mi-a trimis și poze din timpul vizitelor, a fost atentă și punctuală. Cu siguranță voi apela la serviciile ei și în viitor :D

16/08/2022 · Pet Sitting

Amalia

Andrada s-a descurcat de minune cu catelusa mea, am fost tare încântată când m-am întors acasă. Pe viitor o sa mai apelez la ea. Mulțumesc tare mult

07/04/2022 · Pet Sitting

Miu

Pisica mea s-a simțit foarte bine în compania acestui om cald, mulțumesc mult și cu siguranță voi mai apela la ajutorul ei!

02/01/2022 · Pet Sitting

Anamaria

Andrada a venit zilnic în vizita la motanul meu timp de 6 zile. Este o persoană de încredere, care a facut intocmai cum i-am cerut, vizitele au fost dimineata și ea s-a ocupat chiar si de curatarea dintilor motanului, avand o problema ce trebuie tratata. Totul a decurs perfect, o recomand.

24/08/2021 · Pet Sitting

Luca

A venit zilnic la mine, mi-a trimis poze, persoana de incredere.

19/08/2021 · Pet Sitting

Cristiana

Buna Andrada. as avea nevoie de cazare pentru o catelusa sharpei in perioada 23-28 iunie. Esti disponibila?

21/06/2021 · Pet Sitting

Wilhelm

O persoana extraordinara a avut foarte bine grija de catelusele noastre(plus un motan). Am primit poze de la fiecare vizita. Recomand cu incredere!

15/06/2021 · Pet Sitting

Mulțumesc pentru recomandare. Sunt tare drăgălașe Cățelușele și motanul, iar voi sunteți niște stăpâni pe măsura. Mi-a făcut plăcere!

15/06/2021 · Pet Sitting

Dragos

Andrada e prompta, de incredere si punctuala, motiv pentru care am apelat la ea de mai multe ori! Recomand!

18/08/2020 · Pet Sitting

Mulțumesc! Ma bucur ca am putut fii de folos și ca a fost totul ok. E o placere sa colaborez cu voi, iar Boti și Greta sunt foarte drăguți, ma așteptau nerăbdători în fiecare zi :)

18/08/2020 · Pet Sitting

Gabriel

Andrada a avut grija de pisica noastra cat timp am fost plecati in concediu. Suntem foarte multumiti. O sa apelam la ea si pe viitor

16/08/2020 · Pet Sitting

Mulțumesc! Ma bucur ca am putut fii de folos și ca a fost totul ok, încât ați fost mulțumiți. Pisi s-a obișnuit repede la mine și ne-am înțeles tare bine. O mai aștept cu drag! :)

18/08/2020 · Pet Sitting

Tărăntuș

Am fost foarte încântați de Andrada, nu ne așteptam să avem norocul să nimerim pe cineva care să ne îngrijească motănelul cu atâta atenție precum o facem noi! Țiți e foarte fricos și timid, însă s-a acomodat repede cu ea, iar când l-am luat înapoi era foarte vioi și happy! Cu siguranță vom reveni, o recomandăm cu căldură, iar Țiți îi transmite torcăceală! :)

11/08/2020 · Pet Sitting

Mulțumesc pentru feedback! Titi e tare drăguț, îl mai aștept cu drag, s-a obișnuit destul de repede cu mine :)

18/08/2020 · Pet Sitting

Vlad

Super ok! Recomand cu încredere

11/08/2020 · Pet Sitting

Alexandra

Totul a fost ok. Patrick e fericit cand vine Andrada pe la el.

12/01/2020 · Pet Sitting

Alexandra

Sunt foarte multumita. L-am gasit pe Patrick relaxat si avea tot ce trebuie. Am primit updates de la Andrada in fiecare zi. Este o persoana placuta. Patrick s-a obisnuit cu Andrada din a 2 zi. O recomand cu draga inima.

23/07/2019 · Pet Sitting

Razvan

Am discutat prin mesaj, a zis ca o poate caza pe catelusa si apoi liniste totala, nu a mai dat niciun semn, nu recomand!

03/05/2019 · Pet Sitting

În momentul în care faci o propunere și eu zic ca e ok pt mine, eu trebuia sa te caut? Dacă nu ai mai dat nici un semn, am considerat ca te-ai răzgândit. Cine are nevoie de ajutorul meu ma suna ca apare scris și nr meu de tel, sau îmi scrie concret când vrea sa ne întâlnim.

18/08/2020 · Pet Sitting

Vlad

Totul a fost OK, am primit si poze. Recomand!

01/05/2019 · Pet Sitting

Dora

Ii mulțumesc Andradei pentru toată grija cu care TEDDY a fost tratat. O recomand cu drag, am ținut legătura pe perioada in care Teddy a stat cu ea, am primit poze, este un om bun care iubește animalele!

17/03/2019 · Pet Sitting

Catrinel

Andrada a avut grija de pisica noastra cand am fost plecati de Craciun. A venit zilnic, mi-a trimis poze si i-a mai cumparat mancare. Comunicarea noastra a fost eficienta, iar eu o recomand cu toata increderea pentru pet sitting. Cu siguranta o voi mai contacta cand va fi cazul! :)

03/01/2019 · Pet Sitting

Alice

Andrada a avut grija de pisicuța mea 10 zile și am fost mulțumită. Am putut comunica ușor cu ea pe toată perioada și am fost liniștită ca pisica e în siguranță. Recomand

03/01/2019 · Pet Sitting

Radu

All good! Am putut comunica usor cu Andrada, iar catelul a fost ok.

03/01/2019 · Pet Sitting

Bota

Andrada e răbdătoare și se vede că îi e drag de animăluțe. A îngrijit-o două săptămâni pe Pisisa mea ușor stresabilă, pe care am găsit-o liniștită și bine-întreținută. Voi mai apela cu siguranța la Andrada!

11/12/2018 · Pet Sitting

Cristina

Recomand! am fost plecata 10 zile vara aceasta si zilnic am primit poze de la Andrada. Pisica mea Bella a fost foarte bine ingrijita. cu siguranta o sa mai apelez.

28/11/2018 · Pet Sitting

Oana

Din experientele avute pot spune ca e cea mai buna alegere pt a lasa animalutele. Se vede ca iubeste mult animalele si ca ele o iubesc pe ea.

27/11/2018 · Pet Sitting

Vulturar

Recomand, foarte mulțumită , am plecat doua saptamani in vacanta si pitică mea a fost foarte bine ingrijita de Andrada

27/11/2018 · Pet Sitting

Review

Cluj-Napoca , , , , ,