Am grija de animale in Clujpet sitteri verificati personal


Andrada

· 8 years experience

Pet Sitter or Pet nanny, I offer Boarding dogs, Boarding cats, Dog walking, Visit cats, in Cluj-Napoca

Imi place sa am grija de animale de companie. Am avut si ale mele, dar strict pet sitting fac deja de 8 ani. Am inceput printr-un adapost privat, tocmai din acest motiv sunt persoane care ma cunosc si ma pot recomanda, printre care chiar si Asociatia Nuca sau Asociatia Ronda. Animalele vor sta cu mine in camera, intr-un apartament în Mănăstur, cu zona verde aproape. Din acest motiv, momentan accept doar animale de talie mica sau medie. Daca e cazul, pot administra si medicamente.Mănăștur, Cluj-Napoca, România


Yes


Pets I can visit:

Cats Dogs Rodents Turtles Fish

Pets I can board:

Cats Dogs Rodents Turtles Fish


Reviews (23)

Latis

A fost foarte OK totul, o recomand cu drag pe Andrada! Când m-am întors acasă din concediu, cățelușul meu era vesel și se vedea că a fost bine îngrijit. Mi-a trimis și poze din timpul vizitelor, a fost atentă și punctuală. Cu siguranță voi apela la serviciile ei și în viitor :D

16/08/2022 · Pet Sitting

Amalia

Andrada s-a descurcat de minune cu catelusa mea, am fost tare încântată când m-am întors acasă. Pe viitor o sa mai apelez la ea. Mulțumesc tare mult

07/04/2022 · Pet Sitting

Miu

Pisica mea s-a simțit foarte bine în compania acestui om cald, mulțumesc mult și cu siguranță voi mai apela la ajutorul ei!

02/01/2022 · Pet Sitting

Anamaria

Andrada a venit zilnic în vizita la motanul meu timp de 6 zile. Este o persoană de încredere, care a facut intocmai cum i-am cerut, vizitele au fost dimineata și ea s-a ocupat chiar si de curatarea dintilor motanului, avand o problema ce trebuie tratata. Totul a decurs perfect, o recomand.

24/08/2021 · Pet Sitting

Luca

A venit zilnic la mine, mi-a trimis poze, persoana de incredere.

19/08/2021 · Pet Sitting

Cristiana

Buna Andrada. as avea nevoie de cazare pentru o catelusa sharpei in perioada 23-28 iunie. Esti disponibila?

21/06/2021 · Pet Sitting

Wilhelm

O persoana extraordinara a avut foarte bine grija de catelusele noastre(plus un motan). Am primit poze de la fiecare vizita. Recomand cu incredere!

15/06/2021 · Pet Sitting

Mulțumesc pentru recomandare. Sunt tare drăgălașe Cățelușele și motanul, iar voi sunteți niște stăpâni pe măsura. Mi-a făcut plăcere!

15/06/2021 · Pet Sitting

Dragos

Andrada e prompta, de incredere si punctuala, motiv pentru care am apelat la ea de mai multe ori! Recomand!

18/08/2020 · Pet Sitting

Mulțumesc! Ma bucur ca am putut fii de folos și ca a fost totul ok. E o placere sa colaborez cu voi, iar Boti și Greta sunt foarte drăguți, ma așteptau nerăbdători în fiecare zi :)

18/08/2020 · Pet Sitting

Gabriel

Andrada a avut grija de pisica noastra cat timp am fost plecati in concediu. Suntem foarte multumiti. O sa apelam la ea si pe viitor

16/08/2020 · Pet Sitting

Mulțumesc! Ma bucur ca am putut fii de folos și ca a fost totul ok, încât ați fost mulțumiți. Pisi s-a obișnuit repede la mine și ne-am înțeles tare bine. O mai aștept cu drag! :)

18/08/2020 · Pet Sitting

Tărăntuș

Am fost foarte încântați de Andrada, nu ne așteptam să avem norocul să nimerim pe cineva care să ne îngrijească motănelul cu atâta atenție precum o facem noi! Țiți e foarte fricos și timid, însă s-a acomodat repede cu ea, iar când l-am luat înapoi era foarte vioi și happy! Cu siguranță vom reveni, o recomandăm cu căldură, iar Țiți îi transmite torcăceală! :)

11/08/2020 · Pet Sitting

Mulțumesc pentru feedback! Titi e tare drăguț, îl mai aștept cu drag, s-a obișnuit destul de repede cu mine :)

18/08/2020 · Pet Sitting

Vlad

Super ok! Recomand cu încredere

11/08/2020 · Pet Sitting

Alexandra

Totul a fost ok. Patrick e fericit cand vine Andrada pe la el.

12/01/2020 · Pet Sitting

Alexandra

Sunt foarte multumita. L-am gasit pe Patrick relaxat si avea tot ce trebuie. Am primit updates de la Andrada in fiecare zi. Este o persoana placuta. Patrick s-a obisnuit cu Andrada din a 2 zi. O recomand cu draga inima.

23/07/2019 · Pet Sitting

Razvan

Am discutat prin mesaj, a zis ca o poate caza pe catelusa si apoi liniste totala, nu a mai dat niciun semn, nu recomand!

03/05/2019 · Pet Sitting

În momentul în care faci o propunere și eu zic ca e ok pt mine, eu trebuia sa te caut? Dacă nu ai mai dat nici un semn, am considerat ca te-ai răzgândit. Cine are nevoie de ajutorul meu ma suna ca apare scris și nr meu de tel, sau îmi scrie concret când vrea sa ne întâlnim.

18/08/2020 · Pet Sitting

Vlad

Totul a fost OK, am primit si poze. Recomand!

01/05/2019 · Pet Sitting

Dora

Ii mulțumesc Andradei pentru toată grija cu care TEDDY a fost tratat. O recomand cu drag, am ținut legătura pe perioada in care Teddy a stat cu ea, am primit poze, este un om bun care iubește animalele!

17/03/2019 · Pet Sitting

Catrinel

Andrada a avut grija de pisica noastra cand am fost plecati de Craciun. A venit zilnic, mi-a trimis poze si i-a mai cumparat mancare. Comunicarea noastra a fost eficienta, iar eu o recomand cu toata increderea pentru pet sitting. Cu siguranta o voi mai contacta cand va fi cazul! :)

03/01/2019 · Pet Sitting

Alice

Andrada a avut grija de pisicuța mea 10 zile și am fost mulțumită. Am putut comunica ușor cu ea pe toată perioada și am fost liniștită ca pisica e în siguranță. Recomand

03/01/2019 · Pet Sitting

Radu

All good! Am putut comunica usor cu Andrada, iar catelul a fost ok.

03/01/2019 · Pet Sitting

Bota

Andrada e răbdătoare și se vede că îi e drag de animăluțe. A îngrijit-o două săptămâni pe Pisisa mea ușor stresabilă, pe care am găsit-o liniștită și bine-întreținută. Voi mai apela cu siguranța la Andrada!

11/12/2018 · Pet Sitting

Cristina

Recomand! am fost plecata 10 zile vara aceasta si zilnic am primit poze de la Andrada. Pisica mea Bella a fost foarte bine ingrijita. cu siguranta o sa mai apelez.

28/11/2018 · Pet Sitting

Oana

Din experientele avute pot spune ca e cea mai buna alegere pt a lasa animalutele. Se vede ca iubeste mult animalele si ca ele o iubesc pe ea.

27/11/2018 · Pet Sitting

Vulturar

Recomand, foarte mulțumită , am plecat doua saptamani in vacanta si pitică mea a fost foarte bine ingrijita de Andrada

27/11/2018 · Pet Sitting

Review

Cluj-Napoca , , , , ,