Am grija de animale in Clujpet sitteri verificati personal


Andrada

· 7 years experience

Pet Sitter or Pet nanny, I offer Boarding dogs, Boarding cats, Dog walking, Visit cats, in Cluj-Napoca

Imi place sa am grija de animale de companie. Am avut si ale mele, dar strict pet sitting fac deja de 5 ani. Am inceput printr-un adapost privat, tocmai din acest motiv sunt persoane care ma cunosc si ma pot recomanda, printre care chiar si Asociatia Nuca sau Asociatia Ronda. Animalele vor sta cu mine in camera, intr-un apartament aproape de sala Polivalenta. Din acest motiv, momentan accept doar animale de talie mica sau medie. Daca e cazul, pot administra si medicamente.Strada Splaiul Independenţei, Cluj-Napoca, Romania


Yes


Pets I can visit:

Cats Dogs Rodents Turtles Fish

Pets I can board:

Cats Dogs Rodents Turtles Fish


Reviews (11)

Recomand, foarte mulțumită , am plecat doua saptamani in vacanta si pitică mea a fost foarte bine ingrijita de Andrada

27/11/2018 · Pet Sitting

Din experientele avute pot spune ca e cea mai buna alegere pt a lasa animalutele. Se vede ca iubeste mult animalele si ca ele o iubesc pe ea.

27/11/2018 · Pet Sitting

Recomand! am fost plecata 10 zile vara aceasta si zilnic am primit poze de la Andrada. Pisica mea Bella a fost foarte bine ingrijita. cu siguranta o sa mai apelez.

28/11/2018 · Pet Sitting

Andrada e răbdătoare și se vede că îi e drag de animăluțe. A îngrijit-o două săptămâni pe Pisisa mea ușor stresabilă, pe care am găsit-o liniștită și bine-întreținută. Voi mai apela cu siguranța la Andrada!

11/12/2018 · Pet Sitting

All good! Am putut comunica usor cu Andrada, iar catelul a fost ok.

03/01/2019 · Pet Sitting

Andrada a avut grija de pisicuța mea 10 zile și am fost mulțumită. Am putut comunica ușor cu ea pe toată perioada și am fost liniștită ca pisica e în siguranță. Recomand

03/01/2019 · Pet Sitting

Andrada a avut grija de pisica noastra cand am fost plecati de Craciun. A venit zilnic, mi-a trimis poze si i-a mai cumparat mancare. Comunicarea noastra a fost eficienta, iar eu o recomand cu toata increderea pentru pet sitting. Cu siguranta o voi mai contacta cand va fi cazul! :)

03/01/2019 · Pet Sitting

Ii mulțumesc Andradei pentru toată grija cu care TEDDY a fost tratat. O recomand cu drag, am ținut legătura pe perioada in care Teddy a stat cu ea, am primit poze, este un om bun care iubește animalele!

17/03/2019 · Pet Sitting

Totul a fost OK, am primit si poze. Recomand!

01/05/2019 · Pet Sitting

Am discutat prin mesaj, a zis ca o poate caza pe catelusa si apoi liniste totala, nu a mai dat niciun semn, nu recomand!

03/05/2019 · Pet Sitting

Sunt foarte multumita. L-am gasit pe Patrick relaxat si avea tot ce trebuie. Am primit updates de la Andrada in fiecare zi. Este o persoana placuta. Patrick s-a obisnuit cu Andrada din a 2 zi. O recomand cu draga inima.

23/07/2019 · Pet Sitting

Review

Cluj-Napoca , , , , ,