Plimb / hrănesc / îngrijesc animalul tău de companiepet sitteri verificati personal
pet sitteri verificati personal
pet sitteri verificati personal

Cristina

· 14 years experience

Pet Sitter or Pet nanny, I offer Boarding cats, Dog walking, Visit cats, in Cluj-Napoca

Am 13 ani de experienta ca ingrijitor de felina. 14 in total. Missy a plecat pe 7 iunie 2023 (cancer) si vreau sa ma bucur de prezenta animalutelor fara ca sa imi asum, momentan, un commitment de 10 ani +. Am linie deschisa catre medicul veterinar care ne-a ajutat in ultimul an si ma poate ajuta in cazul in care animalutul prezinta vreun discomfort. Locuiesc in Manastur si ma pot deplasa oriunde cu ajutorul transportului in comun. Trimit clipuri/poze din timpul vizitelor si updates cu privire la animalutul tau.Strada Bucegi, Cluj-Napoca, România


Yes


Pets I can visit:

Cats Dogs Birds Rodents Turtles Fish

Pets I can board:

Cats


Luni-Duminica

Reviews (4)

Roxana

Cristina a fost drăguță și punctuală și a ținut cont de tot ce am rugat-o. Recomand :)

12/04/2024 · Pet Sitting

OCTAVIAN

Primul lucru care il urmaresti cand cauti pe cineva sa-ti ingrijeasca copilul blanos este "înspiră încredere", si pot sa spun cu siguranta ca am simtit asta ne-am lasat pisica cu Cristina. Comunicarea pentru drop off/pick up a fost sociabila, a fost flexibila ca si program cand au intervenit intarzieri neasteptate si se vedea din momentul cand a pasit pisica noastra in apartamentul ei ca am gasit persoana potrivita. Ne-a tinut la curent cu somnul, apetitul si starea de spirit a pisicii noastre, am primit poze si filmari ca s-a acomodat cu bine, se joaca si cu siguranta vom apela din nou la ea cand va mai fi nevoie. Recomand cu drag serviciile ei si cred ca si pisica mea daca ar putea vorbi ar spune ca s-a simtit bine si ia fost draga Cristina.

30/09/2023 · Pet Sitting

Stefan

O persoana super calda si primitoare. Cristina a avut mare grija de pisica (ba chiar s-a oferit si sa mearga cu ea la un control veterinar). Pisica noastra a fost foarte relaxata si prietenoasa cu Cristina. Am primit informatii zilnice despre pisica si la primirea ei inapoi a fost mai relaxata decat am lasat-o.

20/09/2023 · Pet Sitting

Laura

Totul a fost super ok. Cristina a fost flexibila la predare-preluare, am primit poze si update-uri constant. Se vede ca ii plac pisicile. O recomand cu drag.

17/09/2023 · Pet Sitting

Review

Cluj-Napoca , , , ,